3 συμβουλές για να να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε σπίτι

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

3 συμβουλές για να να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε σπίτι

Θα θέλατε να έχετε ένα σπίτι μια μέρα. Αλλά η αγορά ενός σπιτιού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και φυσικά δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως δεν είναι και ακατόρθωτο, γιατί με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να κάνετε την αγορά που ονειρεύεστε. Γι αυτό και εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές.  

Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

Κάντε μια έρεύνα στις ιστοσελίδες ακινήτων και σημειώστε τις τάσεις των τιμών σε περιοχές που προτιμάτε. Δημιουργήστε μια λίστα με το τι είναι σημαντικό για εσάς σε ένα σπίτι. Πόσα υπνοδωμάτια χρειάζεστε; Θέλετε μεγάλο μπαλκόνι; Είναι ασφαλής η γειτονιά; Ποια είναι η καθημερινή σας μετακίνηση και ποια είναι η κατάσταση στάθμευσης; Στη συνέχεια, σκεφτείτε τα πράγματα που θα μπορούσατε να αποχωριστείτε. Για παράδειγμα ίσως να μην έχετε πρόβλημα με ένα δωμάτιο λιγότερο ή με ένα μικρό μπαλκόνι.

Διαβάστε εδώ: Το εντυπωσιακό trend που μπορούμε να φορέσουμε στο γραφείο

Κατανοήστε ακριβώς τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Πριν πάρετε την απόφαση να αγοράσετε ένα σπίτι, πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις μηνιαίες δαπάνες. Μπορείτε να αντέξετε τα έξοδα; Αξίζει να πάρετε δάνειο για να αποκτήσετε ένα σπίτι; Θα χρειαστεί επίσης να σκεφτείτε τους φόρους που θα πληρώνετε, ώστε να αποφασίσετε και τα τετραγωνικά του σπιτιού που θέλετε και που μπορείτε να αντέξετε.

Δημιουργήστε ένα εφικτό σχέδιο αποταμίευσης.

Μόλις κατασταλάξετε στο πόσο κοστίζει η ιδανική για εσάς κατοικία, υπολογίστε το ποσό που μπορείτε να βάζετε στην άκρη κάθε μήνα και σε πόσο χρονικό διάστημα θα το έχετε συμπληρώσει. Ορισμένες έρευνες στο διαδίκτυο μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε εκτιμήσεις, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το πού ζείτε.

Εάν έχετε ένα σκοπό στο μυαλό σας και εργάζεστε για να τον πετύχετε, στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θέστε εφικτούς στόχους και θα τους κάνετε πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss