Τα ρούχα που θα σας κάνουν το πιο κομψό working girl

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017

Τα ρούχα που θα σας κάνουν το πιο κομψό working girl

Πολλές φορές το μυστικό για μία ωραία εμφάνιση είναι το να επιλέγουμε μεν κλασικά κομμάτια, να τους δίνουμε όμως και ένα πιο φρέσκο twist, ειδικά όταν πρόκειται για σύνολα γραφείου που θέλουμε να συνδυάζουν το κομψό με το λίγο πιο μοντέρνο. 

Ξεκινώντας για παράδειγμα από το απόλυτο κομμάτι που βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε γυναικείο business look, δηλαδή τη midi φούστα, αντί για μία κλασική pencil θα μπορούσαμε κάλλιστα να επιλέξουμε μία πιο ιδιαίτερη με flared γραμμή και πιο μοντέρνο pattern, όπως αυτή που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. 

Fishbone skirt, BlameYourDaze (βρείτε την εδώ)

Από την άλλη, αν προτιμάτε πιο safe επιλογές και διαλέγετε σταθερά να φοράτε παντελόνι στη δουλειά, μία παντελόνα σε camel αποχρώσεις είναι ό,τι πιο chic και δυναμικό ταυτόχρονα - δεν χρειάζεται να φοράμε συνέχεια μαύρα cigarette pants για να δείξουμε κομψές. 

Velvet Camel Pants, Kalypso Anastopoulou (βρείτε το εδώ)

Όποιοα επιλογή από τις δύο κι αν διαλέξετε, να θυμάστε γενικά πως όταν πρόκειται για office looks και ειδικά όταν έχουμε διαλέξει εντυπωσιακά κομμάτια όπως τα παραπάνω, καλό είναι να τα συνδυάζουμε με λίγο πιο basic ρούχα ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι too much. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss