Γιατί το baby powder είναι χρήσιμο στις εργαζόμενες μητέρες;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί το baby powder είναι χρήσιμο στις εργαζόμενες μητέρες;

Σε περίπτωση που σας διαφεύγει να σας υπενθυμίσουμε ότι αύριο είναι Δευτέρα. Κι όμως ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και κάποιες από εμάς αισθανόμαστε ότι δεν προλάβαμε καν να ξεκουραστούμε. 

 

Ένα συναίσθημα που ίσως αισθάνονται παραπάνω, οι εργαζόμενες μητέρες καθώς τα ΣΚ συνήθως είναι αφιερωμένα στα παιδιά, κάτι που σημαίνει ότι οι μητέρες δεν έχουνπρολάβει να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε προλάβει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δεν έχετε προλάβει καν να λούσετε τα μαλλιά σας, το dry shampoo έχει τελειώσει και πού να βρείτε ανοιχτό κατάστημα καλλυντικών για να αγοράσετε κάποιο νέο τώρα, μείνετε ήσυχες καθώς έχετε baby powder. Σε τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του dry shampoo. Εφαρμόστε ελάχιστο στις ρίζες και καθαρίστε ελαφρώς για να μην είναι λευκά. Η λιπαρότητα θα εξαφανιστεί και το αποτέλεσμα θα είναι σα να είστε φρεσκολουμένες.

Extra Tip: Δε χρειάζεται να ισιώσετε μαλλιά ή να τα κάνετε μπούκλες. Ένα messy updo μπορεί να είναι πιο sexy από το πιο στιλιζαρισμένο hairstyle.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss