Περισπασμοί στο χώρο εργασίας και πώς να τους αποφύγετε

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

Περισπασμοί στο χώρο εργασίας και πώς να τους αποφύγετε

Οι περισπασμοί στο χώρο εργασίας είναι πολλοί με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Για να γλυτώσετε λοιπόν από τα εκατοντάδες ερεθίσματα που σας προκαλούν εξάντληση και σας καθιστούν αναποτελεσματικούς σας δίνουμε μερικές λύσεις.

Βάλτε στο αθόρυβο το κινητό σας και αναποδογυρίστε το. Όσα τηλέφωνα δεν αφορούν τη δουλειά σας και χτυπάνε σας αποσπάνε την προσοχή.

Κλείστε τα social media. Έρευνες έχουν δείξει ότι μέχρι και το 20% της παραγωγικότητας χάνεται λόγω της ενασχόλησης με τα μέσα κοινωνική δικτύωσης εν ώρα εργασίας.

Διαβάστε εδώ: Makeup tips για τις εργαζόμενες που φοράνε γυαλιά οράσεως

Αποφύγετε το κουτσομπολιό. Εάν οι συνάδελφοί σας έχουν την τάση να κουτσομπολεύουν προσπαθήστε να τους αποφύγετε  γιατί σας αποσπά την προσοχή. Το κουτσομπολιό μεταδίδεται σαν ιός και κάνει τον κόσμο να ασχολείται με πράγματα που δεν έχουν σχέση με την εργασία.

Αποφύγετε τα άτομα που τεμπελιάζουν. Εάν στο γραφείο σας βρίσκεται ένας συνάδελφος που βρίσκει διάφορους λόγους για να μη δουλέψει ή πάντα λέει ότι κάτι πάει στραβά, τότε είναι πολύ πιθανό να σας καθυστερεί όχι μόνο στην ολοκλήρωση της δουλειάς αλλά και των επόμενων καθηκόντων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss