Υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ των εργαζομένων;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ των εργαζομένων;

Υπάρχουν πολλές απόψεις καθώς επίσης έχουν γίνει και πολλές μελέτες σχετικά με το μακιγιάζ των γυναικών, στο χώρο εργασίας. 

Πρέπει να βαφόμαστε; Έντονα ή απαλά; Πειράζει αν πάμε makeup free μια ημέρα στη δουλειά μας;

Αν πρέπει να καταλήξουμε σε μία άποψη, τότε σίγουρα αυτή θα είναι κάπου στη μέση και θα υποστηρίζει ότι ναι βαφόμαστε, χωρίς ωστόσο να το παρακάνουμε. 

Μία περιποιημένη γυναίκα που σημαίνει ένα makeup look σε φυσικούς τόνους, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πάντα καλοδεχούμενη σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας. Επιπλέον γυναίκες με θέσεις υψηλών προδιαγραφών λένε ναι στο κόκκινο κραγιόν, καθώς όπως έχει αποδειχθεί ενισχύει το κύρος και τη δυναμικότητα που εκπέμπει η προσωπικότητά τους. Από την άλλη υπάρχουν κάποιες θέσεις εργασίας-σε χώρους υγείας για παράδειγμα- στις οποίες το μακιγιάζ καλό είναι να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Γενικότερα το ιδανικό είναι τόσο στην εργασιακή μας, όσο και στην κοινωνική μας ζωή να κρατάμε ισορροπίες στο beauty look. Ο κανόνας που λέει όταν τονίζουμε τα χείλη, κρατάμε πιο light τα μάτια και το αντίστροφο ισχύει και μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις. 

Φροντίζουμε πάντα να έχουμε και περιποιημένα μαλλιά. Ακόμα και τις ημέρες που ξυπνάμε και τα μαλλιά μας είναι ανακατεμένα, μπορούμε να κάνουμε ένα ανάλαφρο updo, να τα στρώσουμε με τη βοήθεια κατάλληλων προϊόντων styling και να δημιουργήσουμε ένα κομψό αλλά και sext hairstyle.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

To updo του οίκου Chanel μπορούμε όλες να το κάνουμε

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss