Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να ζείτε και να εργάζεστε

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να ζείτε και να εργάζεστε

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο είναι το κλειδί της ευτυχισμένης ζωής. Όταν αμείβονται οι κόποι σου και βρίσκεσαι σε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας, τότε σου δίνεται το κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο και να γίνεσαι καλύτερος. Πέραν αυτών, ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου, η κουλτούρα και το κόστος ζωής παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο για την απόφαση που θα πάρεις αν θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό για να ανακαλύψεις την τύχη σου στον εργασιακό τομέα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της HSBC η Σιγκαπούρη είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για τους νέους ηλικίας από 19 έως 35 ετών. Η χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση ως την καλύτερη επιλογή για να πάει κάποιος να δουλέψει. Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων έχουν μεταναστεύσει στη Σιγκαπούρη δηλώνει πως αμείβονται καλά και έχουν μια πολύ καλή ποιότητα ζωής. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι πολίτες της συγκεκριμένης χώρας έχουν πετύχει να ισορροπήσουν τη δουλειά με την προσωπική ζωή, έτσι ώστε να νιώθουν ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

Διαβάστε εδώ: Υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ των εργαζομένων;

Εάν όμως δεν σας ξετρελαίνει ο συγκεκριμένος προορισμός μην απογοητεύεστε γιατί εκτός από τη Σιγκαπούρη ακολουθούν και άλλες πανέμορφες χώρες ή πόλεις που για να πάτε και να κυνηγήσετε το όνειρό σας.

Ελβετία

Νέας Ζηλανδία

Καναδάς

Σουηδία

Νορβηγία

Αυστρία

Εάν λοιπόν έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε  οι επιλογές είναι αρκετές και ευτυχώς μερικές από αυτές δεν απέχουν πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss