5 απλοί τρόποι να φέρεις μπόλικη θετική ενέργεια στο σπίτι

Unsplash/Kellen Riggin

Πολύ μικρά πράγματα που θα φέρουν καλοτυχία αλλά και ψυχική ηρεμία σε εσένα

Το σπίτι είναι το καταφύγιό μας. Ο χώρος που αντιπροσωπεύει όλα όσα είμαστε και μας βοηθά να αποφορτιστούμε από την καθημερινότητα. Θέλουμε να μας ταιριάζει και να μας προσκαλεί.

Οι κανόνες του Φενγκ Σούι είναι αρκετοί, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε σήμερα στα μικρά που μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε περισσότερη θετική ενέργεια στο σπίτι.

Άρωμα στον χώρο

Δεν θα το κάνεις μόνο για την ευχάριστη μυρωδιά, αν και είναι απαραίτητο. Μία μυρωδιά που σου αρέσει, σε βοηθά να ηρεμήσεις και να αφήσει το άγχος έξω από το σπίτι. Προτίμησε τα αιθέρια έλαιο σε συνδυασμό με καρύδα.

Παντού φυτά

Μία βασική αρχή του Φενγκ Σούι είναι να γεμίζουμε τον χώρο μας με φυτά. Καθαρίζουν τον αέρα, κοιμόμαστε καλύτερα και γενικώς έχουμε πολύ βελτιωμένη διάθεση. Μην μένεις μόνο στα πράσινα φυτά. Όλα τα χρώματα είναι καλοδεχούμενα.

Φέρε λίγη έμπνευση στο σπίτι

Είναι μία φράση που θέλεις να βλέπεις κάθε μέρα; Είναι το poster του αγαπημένου σου καλλιτέχνη; Κρέμασέ το στον τοίχο για να σου θυμίζει ότι πρέπει να είσαι ευγνώμων για την κάθε μέρα.

Φτιάξε χώρο διαλογισμού

Μπορεί να είναι απλά μία γωνία στην κρεβατοκάμαρά σου. Το σημείο που θα σχεδιαστεί για εσένα και την ηρεμία σου. Βάλε μαλακά μαξιλάρια ή πουφ, ένα όμορφο χαλί και αρωματικά κεριά.

Όλα σε ένα συρτάρι ή καλάθι

Η ακαταστασία δεν θα βοηθήσει την καλοτυχία σου, επομένως μπορείς να έχεις ένα συρτάρι ή καλάθι για να πετάς εκεί τα κλειδιά, τα ψιλά, τα κοσμήματα και όλα τα μικροπράγματα που χρειάζεσαι καθημερινά.