Οι 7 καλύτεροι τρόποι για να βάλετε σε τάξη την κουζίνα σας

Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2019

Οι 7 καλύτεροι τρόποι για να βάλετε σε τάξη την κουζίνα σας

Είμαστε σίγουροι ότι ζηλεύετε πολύ τις τέλειες κουζίνες που βλέπετε στο Instagram και στο Pinterest και αναρωτιέστε πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο τέλεια οργανωμένες κουζίνες. 

Φυσικά και υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες τους κάποια στιγμή βρίσκονταν στη δική σας θέση και έψαχναν να βρουν τρόπους για να μετατρέψουν την γεμάτη ακαταστασία κουζίνα τους σε έναν χώρο τέλειο για φωτογράφιση. 

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, μερικούς πολύ απλούς και οικονομικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να βάλετε σε τάξη… το χάος! 

Κρεμάστε ό,τι μπορεί να κρεμαστεί στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας Κουτάλες, πιρούνες, σπάτουλες, κούπες μπορούν να κρεμαστούν κάθετα στο εσωτερικό της πόρτας των ντουλαπιών της κουζίνας. Πάρτε έναν πίνακα από φελλό και κολλήστε τον στο εσωτερικό της πόρτας. Έπετα με γατζάκια μπορείτε να κρεμάσετε ό,τι θέλετε. 

Κρεμάστε σε έναν από τους τοίχους σας κουτάλες, ψαλίδια, πινέλα και μικρά μαγειρικά σκεύη Μια επίσης ωραία ιδέα για να κρεμάσετε διάφορα αντικείμενα στην κουζίνα σας και να εξοικονομήσετε χώρο είναι να το κάνετε με τη βοήθεια ενός κομματιού ξύλου. Πάρτε ένα κομμάτι ξύλο και κολλήστε το σε έναν από τους άδειους τοίχους της κουζίνας. Έπειτα πάρτε μερικά κλιπ σωληνώσεων που θα βρείτε σε καταστήματα με υδραυλικά είδη και εφαρμόστε τα πάνω στο ξύλο. Περάστε μέσα από αυτά ό,τι θέλετε. 

Βάλτε μια ράγα στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη Από τη ράγα αυτή μπορείτε να κρεμάσετε απορρυπαντικά και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της φωτογραφίας. Κρεμάστε μια παλιά κούπα και βάλτε μέσα σε αυτήν τα σφουγγάρια της κουζίνας. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 5 πράγματα που υπάρχουν σε κάθε οργανωμένο σπίτι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

 

More for you

Don't Miss