Δείτε τις 10 νικήτριες που κερδίζουν από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την Irene Hussein

Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τις 10 νικήτριες που κερδίζουν από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την Irene Hussein

Πόσο αγαπάμε τα κοσμήματα και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στις εμφανίσεις μας αλλά και στη διάθεσή μας! Από τα πιο απλά και λιτά μέχρι τα πιο εκκεντρικά, είναι ο σίγουρος και εύκολος τρόπος για να δώσουμε ένα chic twist στα looks μας, ακόμη κι αν έχουμε κάνει το πιο casual ντύσιμο.

Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με σχέδια που ταυτόχρονα διαθέτουν και έναν διαχρονικό χαρακτήρα, όπως είναι τα σκουλαρίκια - κρίκοι, ένα σχέδιο που μας χαρίζει το πιο effortless chic αποτέλεσμα, το στιλιστικό παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δυνατό.

Ιδανικοί για να δώσουν μια elegant αύρα στο outfit μας, οι κρίκοι μπορούν να ταιριάξουν τόσο με πιο λιτά σύνολα ή με ένα πιο casual ντύσιμο, όσο και με πιο θηλυκές εμφανίσεις, στις οποίες θα βάλουν την πιο φινετσάτη τελική πινελιά. 

Προκειμένου λοιπόν να δώσετε στο φθινοπωρινό σας look τον αέρα κομψότητας που χαρίζουν τα κοσμήματα σε αυτό το στιλ, το Jenny.gr και το Jyou.gr κάνουν δώρο σε 10 τυχερές αναγνώστριες από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με την υπογραφή της Irene Hussein, μίας designer που αγαπάμε πολύ και η οποία πάντα φροντίζει να δημιουργεί τα πιο elegant κομμάτια για το Jyou.gr, χαρίζοντας τις πιο ωραίες προσθήκες στο στιλ μας. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και ένα ζευγάρι μπορεί να γίνει δικό σας.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 31/10/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Καλλιόπη Τζούμα
  2. ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
  3. ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΚΗ
  4. ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ
  5. ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΟΥΡΤΗ
  6. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΡΟΣΟΥ
  7. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
  8. Χριστίνα Μαγγιώρη
  9. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ
  10. Αντωνία Ξούρη

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 19/10/2017 και ώρα 21:00 έως την 31/10/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 01/11/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

 

More for you

 
 

Don't Miss