Μία αγάπη για μία ζωή

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μία αγάπη για μία ζωή

"Σε έναν κόσμο γεμάτο trends, θέλω να παραμείνω μια κλασσική αξία", είχε πει σε συνέντευξή της η υπέροχη Iman, ένα από τα μεγαλύτερα supermodels που γνώρισε ο κόσμος της μόδας, σύζυγος του David Bowie και γυναίκα που έχει εμπνεύσει χάρη στη δυναμική της ζωή της. Σίγουρα κάτι ξέρει. Δεν μπορούμε ωστόσο να παραβλέψουμε πως η Γη γυρίζει και όπως είναι αυτονόητο ότι τα χρόνια πάνε (ακόμα δεν έχει βρεθεί ο χρόνος για να έρχονται), αυτονόητο είναι ότι εξελλισόμαστε. Να δεχόμαστε τα όσα έρχονται, να τα περνάμε από ένα φίλτρο, να τα αξιολογούμε και η ιστορία στο τέλος θα δειξει αν άξιζαν για να μείνουν και να έρθουν και αυτά να προστεθούν με τη σειρά τους στο πάνθεον των all-time classics.  

Τα trends είναι σαν τις σχέσεις. Ερωτικές και φιλικές. Γεννιούνται κάθε στιγμή, μας παρασύρουν, μας βγάζουν από το μονοπάτι μας, μας βάζουν να χαράξουμε νέες πορείες. Ποιες όμως από όλες αυτές μας κάνουν να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη που τις βιώσαμε. Ποιες άφησαν κάτι πίσω τους. Μας έκαναν καλύτερες; Και θα της μνημονεύουμε. 

Όλα αυτά ψάχνουμε να βρούμε στο νέο newsletter του HOPE Magazine the email edition, που διαβάζετε σήμερα. Μιλάμε για τα Νέα Κλασσικά. Αυτά που ήρθαν, έκαναν τον ντόρο τους, άφησαν όμως και το στίγμα τους (ή αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, ρίχνουμε τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτά και πιστεύουμε πως θα το κάνουν). Ξεκινάμε από τις τάσεις που είδαμε στα catwalks και που έχουμε βάσιμες υποψίες πως θα γίνουν κλασσικές. Μιλάμε για τα μαγαζιά της πόλης που έχουν γράψει και θα συνεχίσουν να γράφουν τη δική τους ιστορία. Κάνουμε μια αναδρομή στις πιο ιστορικές οικογένειες του Hollywood. 

Kι όλα αυτά ενώ προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το Hautes Grecians, το πρώτο Ηaute Couture fashion event. 5 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές (Άγγελος Μπράτης, Atelier Λουκία, Vassilios Emmanuel Zoulias, Απόστολος Μητρόπουλος, Βρεττός Βρεττάκος) θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους Υψηλής Ραπτικής. Μαζί τους η Ευγενία Δημοπούλου, η νικήτρια του διαγωνισμού που κάναμε στο jenny.gr, θα παρουσιάσει την πρώτη pret-a-porter συλλογή της για την Toi&moi.  Θα το δείτε κι εσείς, σε ζωντανή αναμετάδοση την Τετάρτη 25/10 από τις 19.00 στο jenny.gr. 

Μέσα από αυτό το τεύχος του ΗΟΡΕ δεν θέλουμε τόσο να μιλήσουμε για την ιδέα του κλασσικού, όσο το να υμνήσουμε τη δημιουργικότητα στη ζωή λέγοντας ναι σε νέες ιδέες. Ιδέες που θα είναι εδώ, την επόμενη μέρα, που ο κόσμος θα συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και τα πάντα θα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και θα αλλάζουν πριν ακόμα προλάβουμε να τα αντιληφθούμε. 

Τα νεα κλασσικά είναι η παύση που χρειαζόμαστε. Σαν την αγάπη, που κρατάει για μια ζωή. 

Καλή ανάγνωση

xx

Τζένη 

More for you

 
 

Don't Miss