Δείτε τις 2 τυχερές που κερδίζουν τις δωροεπιταγές των 100€ για αγορές από τα Calzedonia

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τις 2 τυχερές που κερδίζουν τις δωροεπιταγές των 100€ για αγορές από τα Calzedonia

Μπορεί ο Σεπτέμβρης στην Ελλάδα να ισοδυναμεί με συνέχεια καλοκαιριού, όσο όμως πλησιάζουμε προς τον Οκτώβριο θα μπορούμε και επίσημα να μιλάμε για ΦθινόπωροΚαι ποιος είναι ο καλύτερος και πιο fun τρόπος για να υποδεχτούμε τη fall season; Λίγο (εντάξει, πολύ) shopping είναι η απάντηση. 

Και όταν αυτό γίνεται πιο συγκεκριμένο και αφορά legwear και loungewear που θα μας ανανεώσουν… εκ των έσω, τότε αυτό γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό. Σε τέτοιες αγορές που έχουν και έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα εννοείται ότι πάντα στρεφόμαστε σε brands που έχουν κερδίσει την αγάπη μας με την ποιότητα και τα όλο και πιο μοντέρνα σχέδιά τους, όπως η Calzedonia, την εταιρία που έβαλε ξανά στον χάρτη του στιλ το legwear  και το έκανε να αποτελεί κομμάτι της θηλυκότητάς μας. 

Προκειμένου λοιπόν να δώσετε ένα γοητευτικό boost στη διάθεσή σας, το Jenny.gr και η Calzedonia κάνουν δώρο σε 2 τυχερές αναγνώστριες από μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ, ώστε να αποκτήσετε τα κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώθετε όσο πιο sexy και άνετα γίνεται εν όψει φθινοπώρου. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μία δωροεπιταγή μπορεί να γίνει δική σας.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 03/10/2017

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Αγγελική Ρεζιτη
  2. ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας CALIN Α.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 21/09/2017 και ώρα 21:00 έως την 03/10/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 04/10/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss