Ζαχαρωτά Φιλιά

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ζαχαρωτά Φιλιά

Καυτό ή στον αέρα, πεταχτό ή παρατεταμένο, το είδος του φιλιού που δίνουμε, το σημείο του σώματος στο οποίο το σκάμε, ορίζει και οριοθετεί κάθε μας σχέση. Ένα φιλί μεταφέρει από μόνο του ένα μήνυμα, είναι ο αγγελιοφόρος συναισθημάτων και προθέσεων, είναι η αρχή κάθε μας σχέσης.  

Ένα φιλί στο στόμα δηλώνει αγάπη ενώ στο μάγουλο συμπάθεια. Στη μύτη τρυφερότητα και στον λαιμό πόθο.  Καυτό ή τρυφερό, ερωτικό ή φιλικό, το φιλί είναι ο τρόπος μας να πούμε χωρίς λέξεις ότι είμαστε ερωτευμένοι, ότι αγαπάμε, ότι συμπαθούμε, ότι λατρεύουμε, ότι φιλιώνουμε.

Αγχωνόμαστε για το πρώτο μας φιλί, το φιλί που θα σηματοδοτήσει την ενηλικίωσή μας αλλά και την πρώτη ερωτική μας σχέση. Θα δω αστεράκια, το κάνω καλά, σε ποιον θα σταματήσει η μπουκάλα; Και μετά για το επόμενο πρώτο μας φιλί: τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού (βλ. you’ve got date), πού θα με φιλήσει πρώτη φορά (βλ. πού να δώσεις το πρώτο φιλί), πώς θα πάει η σχέση μας (βλ. Εσύ τι τύπος kisser είσαι;).

Επιδιώκουμε ένα φιλί μετά από κάθε τσακωμό,  ανατριχιάζουμε όταν βλέπουμε στο σινεμά παθιασμένα φιλιά που άφησαν ιστορία (βλ.  Best movie kisses) και αναπολούμε τα φιλιά του όταν ακούμε το Lips Like Sugar. 

 

 

Αφιερώσαμε αυτό, το τεύχος του HOPE, στα χείλη μας, το μέσο για τα πιο γλυκά, παθιασμένα, ζουμερά, ξεσηκωτικά γλυκά φιλιά της ζωής μας. Enjoy!

(Και πολλά πολλά φιλιά!)

More for you

 
 

Don't Miss