Δείτε τις 2 τυχερές που κερδίζουν δωροεπιταγές των 100€ για την Intimissimi

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017

Δείτε τις 2 τυχερές που κερδίζουν δωροεπιταγές των 100€ για την Intimissimi

Με το φθινόπωρο να έχει ήδη φτάσει πλέον, όλες μας βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανανέωσης, με τις εξορμήσεις για shopping να μπαίνουν δυναμικά στο πρόγραμμα. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, μπαίνουν όλα στη shopping list μας, υπάρχει και κάτι άλλο όμως στο οποίο όλες πρέπει να δώσουμε βάρος. 

Ο λόγος για τα εσώρουχα, ένα βασικό κομμάτι κάθε μας εμφάνισης αφού από εκεί ξεκινάει όλη η άνεση αλλά και η αυτοπεποίθησή μας. Ένα σωστό σετ εσωρούχων μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη διάθεσή μας και να μας κάνει να νιώθουμε πιο sexy και δυναμικές, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε επιλέξει τα πιο κατάλληλα για εμάς. 

Αγαπημένος μας σταθμός για το συγκεκριμένο κομμάτι είναι όπως πάντα η Intimissimi, ένα brand που μας έχει κερδίσει με την ποιότητα και την ποικιλία που διαθέτει, κάνοντάς μας πάντα να βρίσκουμε την ιδανική για εμάς επιλογή που αναδεικνύει στο μάξιμουμ την προσωπικότητα και το στιλ μας.

Η νέα κολεξιόν μάλιστα με τίτλο Exotic Riviera είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, μιας και υπογραμμίζει τη μετάβαση από τη μία σεζόν στην άλλη. Κυριαρχεί το εξωτικό ύφος, η τροπική ατμόσφαιρα των κήπων La Mortella στην Ίσκια - η Εδέμ της Ιταλίας – με ζωηρά φύλλα και λουλούδια σε μαύρο σατέν φόντο αλλά και λευκό που ταιριάζει τόσο στην ιδιαίτερη μακραμέ δαντέλα. 

Προκειμένου λοιπόν να δώσετε ένα γοητευτικό boost στη διάθεσή σας, το Jenny.gr και η Intimissimi κάνουν δώρο σε 2 τυχερές αναγνώστριες από μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ, ώστε να αποκτήσετε τα κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώθετε όσο πιο sexy γίνεται φέτος το φθινόπωρο. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μία δωροεπιταγή μπορεί να γίνει δική σας.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 17/10/2017

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Έφη ΜΑρκοζάνε
  2. Γιωτα Κουρτη

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας CALIN Α.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 05/10/2017 και ώρα 21:00 έως την 17/10/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 18/10/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss