Δείτε τις 5 νικήτριες που κερδίζουν από μια μαστογραφία από το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Δείτε τις 5 νικήτριες που κερδίζουν από μια μαστογραφία από το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης για την υγεία. Γιατί το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε είναι η υγεία μας και εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν λόγο παραπάνω να υιοθετήσουμε ως τρόπο ζωής την έννοια της πρόληψης.

Ο ρόλος της προληπτικής ιατρικής μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε όλες τις περιπτώσεις των ασθενειών που είναι απειλητικές για τη ζωή μας. Και μια από αυτές τις ασθένειες είναι ο καρκίνος του μαστού. Η έγκαιρη διάγνωση είναι το πιο δυνατό όπλο κάθε γυναίκας σε αυτή τη μάχη, γι αυτό και είναι σημαντική εκτός από την αυτοεξέταση και η μαστογραφία, η οποία υπήρξε και παραμένει το κατεξοχήν εργαλείο για τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού.

 

 

Και επειδή η μαστογραφία μπορεί να σώσει ζωές το Τμήμα  Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών παρέχει δωρεάν 5 μαστογραφίες. Το υπερσύγχρονο Τμήμα Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο αναφοράς το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στις γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες, όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων, και εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά και απεικονιστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα στη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του μαστού. Η Ιατρική δε ομάδα του τμήματος μαστού διαθέτει επίσης πλούσια επιστημονική κατάρτιση ενώ χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού και διεθνούς ιατρικού κόσμου.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 14/11/2017

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Αγγελικη Σχίζα 
  2. Ολγα Αργυριου
  3. ΣΟΦΙΑ ΚΡΑΣΣΙΔΟΥ
  4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΥΣΕΑ
  5. ΡΟΖΑ ΣΑΓΑΝΗ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 02/11/2017 και ώρα 21:00 έως την 14/11/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 15/11/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss