Ευτυχία

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ευτυχία

Κάθε χρόνο βγαίνουν αρκετές λίστες με τις πιο χαρούμενες πόλεις να ζει κανείς. Οι παράγοντες έχουν να κάνουν συνήθως με την ποιότητα ζωής, με το τοπίο και φυσικά με την οικονομία. Άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο μπορεί να είναι οι καιρικές συνθήκες, αλλά και τα αξιοθέατα. Εμείς φτιάξαμε μία λίστα με τις πέντε πιο χαρούμενες πόλεις για τη φετινή χρονιά, που αν δεν έχετε σκοπό να μετακομίσετε εκεί, μπορείτε σίγουρα να τις επισκεφθείτε.

Κοπεγχάγη – Δανία

Γνωστή και ως “H Χαρούμενη Πρωτεύουσα”, η Κοπεγχάγη βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη θέση στις λίστες με τις πιο χαρούμενες πόλεις να ζει κανείς. Οι κάτοικοί της περνούν πολύ χρόνο να ασχολούνται με τα ενδιαφέροντα και την οικογένειά τους, γεγονός που αυξάνει τη γενική ποιότητα ζωής. Μάλιστα, οι κάτοικοι της Κοπεγχάγης δηλώνουν πως έχουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε φίλους και στους ανθρώπους γενικότερα, γεγονός που οδηγεί σε καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους.

Ρίο ντε Τζανέιρο – Βραζιλία

Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού και η πιο δημοφιλής πόλη που επισκέπτεται ο κόσμος στη Βραζιλία. Η πληθώρα των εξωτερικών δραστηριοτήτων που προσφέρει, την κάνει μία από τις πιο χαρούμενες πόλης του κόσμου, σε συνδυασμό με τις πολλές παραλίες και τις πολιτιστικές ατραξιόν. Κύριο στοιχείο που την κατατάσσει στη λίστα αυτή, είναι η γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρά της.

Σύδνεϋ – Αυστραλία

Το Σύδνεϋ βρίσκεται σε μία από τις πιο χαρούμενες χώρες του κόσμου για να ζει κανείς και είναι διάσημο για τους φιλικούς κατοίκους του και τα όμορφα τοπία. Προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για δραστηριότητες και χόμπι, ενώ ο ευχάριστος καιρός αποτελεί κι επίσης παράγοντα γενικότερης ευτυχίας των κατοίκων της.

Άμστερνταμ – Ολλανδία

Το Άμστερνταμ, όπως και η Ολλανδία γενικότερα, προσφέρουν μία εξαιρετική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, γεγονός που οδηγεί σε πιο χαρούμενες ζωές.  Τα οικονομικά και επαγγελματικά πλεονεκτήματα, αλλά και η αίσθηση εξοχής της πόλης, κάνουν το Άμστερνταμ μία από τις πόλεις με τον πιο ευχάριστο τρόπο ζωής.

Σαν Φρανσίσκο – Ηνωμένες Πολιτείες

Το Σαν Φρανσίσκο είναι η μοναδική πόλη της Αμερικής που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τις πιο χαρούμενες πόλεις του κόσμου. Μία ποικιλία παραγόντων, όπως πολλές επιλογές για ψυχαγωγία, μέρη να επισκεφτείς, πολιτιστικές ατραξιόν και εξωτερικοί χώροι, την κάνουν μία πολύ χαρούμενη πόλη. 

More for you

 
 

Don't Miss