Δείτε τις 5 τυχερές που κερδίζουν από μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash της Estée Lauder

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Δείτε τις 5 τυχερές που κερδίζουν από μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash της Estée Lauder

Οποιοδήποτε μακιγιάζ και αν σκεφτούμε από το πιο απλό, μέχρι το πιο έντονο, οι τονισμένες βλεφαρίδες είναι MUST. Τονίζουν τα μάτια, ενώ χαρίζουν βάθος στο βλέμμα.

Είναι ίσως το προϊόν που τελειώνει πιο γρήγορα στο γυναικείο νεσεσέρ. Και φροντίζουμε πάντα πριν φτάσει στο τέλος, να προμηθευτούμε την επόμενη.

Όταν δοκιμάσετε τη νέα μάσκαρα της Estée LauderPure Color Envy Lash θα διαπιστώσετε από την πρώτη εφαρμογή, ότι είναι το προϊόν που χρειάζονται οι βλεφαρίδες σας για να αναδειχθούν.

Το αποκλειστικό υβριδικό βουρτσάκι που διαθέτει, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαφορετικές εμφανίσεις στις βλεφαρίδες μας. Η σύνθεσή της είναι προσαρμόσημη και έτσι επιτρέπει κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας, να ενισχύσουμε την ένταση. Είναι πλούσια σε έλαια που θρέφουν και διατηρούν τις βλεφαρίδες μεταξένιες, απαλές ακόμα και αν εφαρμόσουμε αρκετή ποσότητα. Με την Pure Color Envy Lash ξεχνάμε τις ξεραμένες και κολλημένες μεταξύ τους βλεφαρίδες.

Και επειδή οι χρωματιστές βλεφαρίδες αλλά και το glitter είναι top trend στο μακιγιάζ, εκτός του μαύρου, η Pure Color Envy είναι διαθέσιμη σε μπλε αλλά και glitter.

 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash σε μαύρη, μπλε ή σε glitter απόχρωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δική σας μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 06/12/2017

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΠΑΥΛΙΝΑ ΡΑΟΥΖΑΙΟΥ
  2. Ειρήνη ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΩΡΓΟΥ 
  3. nasia bouranda-nikolaou
  4. ΧΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
  5. Βασιλική Κραλογλου

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ESTEE LAUDER HELLAS S.A., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 30/11/2017 και ώρα 21:00 έως την 06/12/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 07/11/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss