Οι 5 τυχερές που κερδίζουν από ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge της Estée Lauder

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Οι 5 τυχερές που κερδίζουν από ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge της Estée Lauder

Καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη, αν δεν μπουν οι τελευταίοι ψεκασμοί του αρώματος. Και γυναίκες του σήμερα θέλουν ένα άρωμα που να ταιριάζει στη προσωπικότητά τους, να είναι τολμηρό και δυναμικό.

Η Estée Lauder αποκαλύπτει το Modern Muse Le Rouge Gloss – το τολμηρό άρωμα εμπνευσμένο από το sexy κόκκινο και το γυαλιστερό βινύλιο που διεγείρει προκλητικά όλες τις αισθήσεις. Το κατακόκκινο Modern Muse Le Rouge Gloss αποκαλύπτει μια πλευρά από φορτισμένο αισθησιασμό και λάμψη έτσι ώστε να αιχμαλωτίσει ένα νέο και τολμηρό πρόσωπο της γυναίκας Modern Muse. Το  άρωμα του Le Rouge Gloss ενσαρκώνει την τολμηρή,  έντονα σαγηνευτική θηλυκότητα. Μία θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να έχει δυναμική προσωπικότητα, θέλει να είναι sexy, τολμηρή.

Ένα φρουτώδες, αισθησιακό ξυλώδες άρωμα, το Modern Muse Le Rouge Gloss διατηρεί το glamour τους Modern Muse Le Rouge, αλλά ενισχυμένο με πιο βαθύ, πιο εθιστικό πάθος. Η καινοτόμος ‘’dual impression’’ δομή του αρώματος επιτρέπει στην γυναίκα να νιώσει την εμπειρία του αρώματος μέσα από δύο αντίθετες νότες. Οι νότες από ζουμερά κόκκινα φρούτα  είναι πιο ενισχυμένες για ένα ‘gloss’’ αποτέλεσμα, ενώ η καρδιά του αρώματος βαθαίνει με μια εντύπωση από άρωμα πολυτελούς δέρματος για μια επιπλέον άποψη και σκοτεινή αντίθεση. 
 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δικό σας ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge της Estée Lauder.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Βάλια Ηλιοπούλου
  2. Διονυσία Πετρίδου
  3. Εύα Κοσμά
  4. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΛΑΠΑ
  5. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/12/2017

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ESTEE LAUDER HELLAS S.A., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 07/12/2017 και ώρα 21:00 έως την 20/12/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 21/12/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss