Η νικήτρια που κερδίζει 2 skincare προϊόντα Skincode

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η νικήτρια που κερδίζει 2 skincare προϊόντα Skincode

Κάθε γυναίκα γνωρίζει τη skincare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθεί. Ξεκινάει πάντα με τον καθαρισμό προσώπου και ακολουθεί ο ορός και η ενυδατική που στοχεύει στις ανάγκες της επιδερμίδας. Επιπλέον περιποιούμαστε πάντα και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, με εξειδικευμένο προϊόν, κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με το μεγαλύτερο online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να αποκτήσει ένα σετ skincare προϊόντων Skincode.

Η σειρά Cellular της Skincode από την Ελβετία, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο σύμπλοκο ACR που διαθέτει. 

Το σετ περιλαμβάνει την πλούσια αντιγηραντική 24ωρη κρέμα Skincode Cellular AntiAging Cream. Ένα προϊόν που αντισταθμίζει τις ελλείψεις της επιδερμίδας, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και λειαίνει ορατά τις ρυτίδες.

Η τυχερή θα κερδίσει και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών Skincode Cellular Eye Contour Cream. Λειαίνει και απομακρύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα παρέχει ορατή συσφικτική και ανορθωτική δράση.

Δύο προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της και μπορεί να τα αποκτήσει με ένα click στο www.ofarmakopoiosmou.gr
Tο μεγαλύτερο online φαρμακείο όπου μπορείς να βρεις 20000 προϊόντα με άμεση παράδοση, πολλές υπηρεσίες, προσφορές και δώρα με την αγορά σου! 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δικό σας το σετ Skincode.

Η συνολική αξία των δύο προϊόντων Skincode ανέρχεται στα 140€.

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δωροθέα Πετούνη

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 03/01/2018

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΟΕ​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 21/12/2017 και ώρα 21:00 έως την 03/01/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονόμά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 04/01/2018 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss