Η διακόσμηση του πάρτι

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η διακόσμηση του πάρτι

Η οργάνωση του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στο σπίτι, είναι μεγάλη υπόθεση. Πρόκειται να καλωσορίσετε τη νέα χρονιά και όπως και το outfit σας, η διακόσμηση πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακή και λαμπερή. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές εύκολες ιδέες και κυρίως οικονομικές, που μπορούν να βοηθήσουν στο να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και οι καλεσμένοι σας να θυμούνται το πάρτι σας για ολόκληρη τη νέα χρονιά. Δείτε τις παρακάτω.

1. Φτιάξτε στέκες από αστέρια

Κόψτε μικρά κομμάτια από σύρμα, διαμορφώστε τα για το σχήμα του κεφαλιού και διακοσμήστε τα με χρυσόσκονη ή ο,τι άλλο θέλετε.

2. Τοποθετήστε φωτάκια μέσα σε άδεια, γυάλινα μπουκάλια

Αγοράστε φωτάκια που λειτουργούν με μπαταρία, ή χρησιμοποιήστε ένα πολύμπριζο και συνδέστε φωτάκια που έχετε τοποθετήσει μέσα σε άδεια, γυάλινα μπουκάλια, για γιορτινό φωτισμό.

3. Κρεμάστε μπαλόνια που γράφουν "Happy New Year"

Μπορείτε να βρείτε σε διάφορα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα αλλά και online, μπαλόνια που γράφουν "Καλή Χρονιά" ή ο,τι άλλο θελήσετε.

4. Κρεμάστε κουρτίνα από αστραφτερές κορδέλες

Μπορείτε να τις βρείτε έτοιμες σε καταστήματα με στολίδια και online. Τοποθετήστε τις στον τοίχο, μπροστά από την πόρτα ή όπου θελήσετε.

5. Γεμίστε το ταβάνι με μπαλόνια

Μία εύκολη και οικονομική λύση. Διαλέξτε μπαλόνια σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα, φουσκώστε τα με ήλιον και γεμίστε το ταβάνι σας.

6. Φτιάξτε ποτήρια από glitter

7. Φτιάξτε το δικό σας photobooth

Πάρτε ένα μεγάλο χαρτόνι και κόψτε ένα τετράγωνο άνοιγμα σαν κορνίζα. Διακοσμήστε το όπως θέλετε και χρησιμοποιήστε το για να βγάλετε τις πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες που θα διακοσμήσουν το σπίτι σας όλο τον χρόνο.

 

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

More for you

 
 

Don't Miss