Οι δύο τυχερές που κερδίζουν από ένα Καλάθι-Δώρο από το filofron

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Οι δύο τυχερές που κερδίζουν από ένα Καλάθι-Δώρο από το filofron

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Δίνουμε αγάπη και ανταλλάσουμε δώρα. Είναι μια ωραία  να αγοράσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα κάτι όμορφο ή να τους καλέσουμε σπίτι και να περάσουμε μια βραδιά με γέλια και συζητήσεις. 

 

Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσεις φέτος λιχουδιές με όσους αγαπάς. Όταν οι συνθήκες γύρω μας είναι πιεστικές, ένα ξεχωριστό προϊόν delicatessen θα μας δώσει χαρά και θα μας κάνει ξεχωριστή την καθημερινότητα. 

 

 

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ευχαριστηθούμε κάτι όμορφο από το να το μοιραζόμαστε, το filofron.com είναι εδώ για να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας με τον πιο γευστικό…τρόπο. Με λιγότερο από 1 χρόνο ζωής το filofron.com έχει καταφέρει να είναι το go-to  e-shop των ενημερωμένων και.. ετοιμοπόλεμων foodies. Εκατοντάδες, αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, διαλεγμένα ένα-ένα για την ποιότητα, την καλαισθησία και τη νοστιμιά τους. Από Μέλι ιδιαίτερων ποικιλιών και άλλα είδη πρωινού, superfoods και σνακς για fitness lovers, μέχρι ψαγμένα chutneys και βιολογικά κρασιά, το filofron.com έχει σίγουρα κάτι που θέλεις.

 

 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με το filofron.com θα σε κάνει τον ήρωα της βραδιάς, γιατί δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερές να κερδίσουν από ένα Καλάθι-Δώρο. Τα  δώρα θα τα παραλάβετε από τα γραφεία της Koolworks. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να κάνετε δικό σας το Καλάθι-Δώρο με καλούδια του filofron.com.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 27/12/2017

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Γιαννα Φουρακη
  2. Σοφία Φραγκιουδάκη

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της ατομικής επιχείρησης της Αγγελικής Πανταζή, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 21/12/2017 και ώρα 21:00 έως την 27/12/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 28/12/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss