Δείτε την τυχερή που κερδίζει 3 θεραπείες προσώπου και 3 θεραπείες σώματος στο χώρο αισθητικής, Elegant Beauty

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε την τυχερή που κερδίζει 3 θεραπείες προσώπου και 3 θεραπείες σώματος στο χώρο αισθητικής, Elegant Beauty

Κάθε γυναίκα αξίζει να κάνει ένα δώρο ξεχωριστό στον εαυτό της. Και φυσικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μία περιποίηση σώματος ή προσώπου. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν σε 1 επίσκεψή σας σε ένα χώρο υψηλής αισθητική απολαμβάνατε και τα 2... περιποίηση σώματος αλλά και προσώπου;

Το Elegant Beauty είναι ένα μέρος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που αναζητά μόνο το καλύτερο. Ένας χώρος υψηλής με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, αναζωογονεί, ισορροπεί, σχεδόν "κακομαθαίνει" όλες τις γυναίκες, μέσα από θεραπείες που είναι εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με το χώρο αισθητικής, Elegant Beauty δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή να κερδίσει τρεις θεραπείες σώματος και τρεις προσώπου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.elegantbeauty.gr.

Extra Info: Το ραντεβού και το είδος θεραπείας προσώπου/σώματος θα γίνει κατόπιν συννενόησης με το Elegant Beauty.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 20/03 ώρα 23.59

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΜΠΑΝΗ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 27/02/2017 και ώρα 21:00 έως την 20/03/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονόμα της θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 21/03/2018 και ώρα 13:00. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου της εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss