Δείτε την τυχερή που κερδίζει το Navy Polo φόρεμα της Brooks Brothers

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Δείτε την τυχερή που κερδίζει το Navy Polo φόρεμα της Brooks Brothers

Όλες μας ψάχνουμε το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού που θα μπορούμε να φοράμε από το πρωί ως το βράδυ. Για το καλοκαίρι του 2017, βρήκαμε ήδη το κομμάτι αυτό και είναι το πιο στιλάτο Navy Polo φόρεμα της Brooks Brothers. Μία flirty και θηλυκή εκδοχή του κλασσικού polo στιλ, το απαλό αυτό sweater dress αποτελείται από μία όμορφη φούστα με πιέτες, σε συνδυασμό με γιακά και μανσέτες σε λευκή και κόκκινη απόχρωση.

 

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μία τυχερή θα κερδίσει ένα Navy Polo φόρεμα από την Brooks Brothers.

Το κομψό του στιλ και οι ζωηρές λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία που κάνουν το φόρεμα αυτό να ξεχωρίζει, ενώ η κλασσική και διαχρονική του γραμμή το καθιστά το τέλειο κομμάτι για οποιαδήποτε καλοκαιρινή εμφάνιση. Η navy απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε αξεσουάρ διαλέξετε, casual ή επίσημο.

Η εκπληκτικά ευέλικτη σιλουέτα του μπορεί να ταιριάξει σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα και να κολακέψει το σώμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα κομμάτια της συλλογής στα καταστήματα της Brooks Brothers.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 22/05/2017

Νικήτρια Διαγωνισμού

ΑΛΕΞΙΑ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας LT APPAREL ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 11/05/2017 και ώρα 18:00 έως την 22/05/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά της θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 23/05/2017 και ώρα 13:00. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου της εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss