Οι 2 νικητές που κερδίζουν από ένα σετ γυναικείου και ανδρικού αρώματος του οίκου Zadig&Voltaire

Τρίτη 03 Απριλίου 2018

Τρίτη 03 Απριλίου 2018

Οι 2 νικητές που κερδίζουν από ένα σετ γυναικείου και ανδρικού αρώματος του οίκου Zadig&Voltaire

Οι δύο τυχεροί που κερδίζουν από ένα σετ γυναικείου και ανδρικού αρώματος του οίκου Zadig&Voltaire είναι οι

 

 

 

 

Χριστίνα Αργυριάδου και Σουζάνα Μπαξεβάνη.  Συγχαρητήρια.

 

 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τον οίκο Zadig&Voltaire δίνει δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από ένα σετ αρωμάτων "This is Her", "This is Him".

To "This is Him" είναι ένα ξυλώδες, ανατολίτικο άρωμα για άνδρες που ως βασικές νότες έχει το γκρέιπφρουτ και το μαύρο πιπέρι. 
Δημιουργοί του οι
 Nathalie Lorson και Aurélien Guichard. 

Το "This is Her" έχει για βάση του τη βανίλια, ενώ διατηρεί και αυτό ανατολίτικο χαρακτήρα.
Δημιουργοί του οι Sidonie Lancesseur και Michel Almairac

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τον οίκο Zadig&Voltaire δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερές να αποκτήσουν ένα σετ αρωμάτων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δικό σας το σετ αρωμάτων Zadig&Voltaire.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 25/4 στις 23.59

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την  έως την 25/04/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονόμα της θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 26/04/2018 και ώρα 13:00. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου της εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss