Πώς να φέρουμε την... άνοιξη στην σεξουαλική μας ζωή

Τρίτη 03 Απριλίου 2018

Τρίτη 03 Απριλίου 2018

Πώς να φέρουμε την... άνοιξη στην σεξουαλική μας ζωή

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο σεξ όπως και στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Είναι μία στιγμή έντονου πάθους που απελευθερώνεται το σώμα σας και το μυαλό σας. Το σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι. Αλλά, ακόμα και αν νιώθετε ικανοποιημένες με τη σεξουαλική σας ζωή, μπορεί να ακούτε αυτά που λένε οι γνωστοί σας, κυρίως όσο αφορά τη συχνότητα, και να ανησυχείτε. Όμως, η ευχαρίστηση κρύβεται αλλού και όχι στο πόσο τακτικά κάνετε σεξ. Όσες λοιπόν επιθυμείτε να φέρετε και πάλι την "άνοιξη" στη σεξουαλική σας ζωή συνεχίστε την ανάγνωση.

Φλερτάρετε. Το σεξ δεν ξεκινά από την κρεβατοκάμαρα. Μην υποτιμάται τη διαδικασία του φλερτ καθώς είναι το πιο σημαντικό για να έχετε μια ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία. Όλο αυτό το ερωτικό παιχνίδι εξιτάρει την φαντασία και τον δύο σας με αποτέλεσμα να σας κάνει ανυπόμονους. Φλερτάρετε κατά τη διάρκεια της μέρας στέλνοντας του ένα πιο ερωτικό μήνυμα με αποτέλεσμα να μην βλέπει την ώρα να σας συναντήσει.

Αποπλανήστε τον. Για την ιδέα αυτή χρειάζεται να γνωρίζετε ένα ήσυχο και όχι πολυσύχναστο μέρος. Πείτε του πως πρέπει να πάτε μαζί για τα ψώνια της εβδομάδας. Φυσικά θα οδηγήσετε εσείς γιατί θα πρέπει να χαθείτε στα στενάκια και να καταλήξετε στο ήσυχο μέρος, οπού εκεί θα του αποκαλύψετε πως έχετε σκοπό να τον αποπλανήσετε.

Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Στο πραγματικό κόσμο είναι δύσκολο να ζήσετε το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», γιατί η σεξουαλική ρουτίνα επικρατεί σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια. Όμως, αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια να ξεφύγετε που και που από την καθημερινότητα, κάθε φορά που νιώθετε ότι έχετε φτάσει σε μια αποτελμάτωση. Αδράξτε την ευκαιρία και κάνετε μικρές αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή, ώστε να νιώσετε τόσο εσείς όσο και το έτερο ήμισυ αναζωογονημένοι.

Μιλήστε ελεύθερα για τις φαντασιώσεις σας. Έχετε τη δική σας ιστορία πλασμένη κι έτοιμη στο κεφάλι σας; Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας κι αφήστε τον να εισβάλλει κι αυτός στην φαντασίωσή σας.

Αλλάξτε το συνηθισμένο μέρος που βρίσκεστε ερωτικά, το οποίο συνήθως είναι το κρεβάτι. Προτείνετε του το αυτοκίνητο ή ξεκινήστε και τελειώστε την ερωτική πράξη σ’ ένα ασυνήθιστο μέρος του σπιτιού.

Αυξήστε τη συχνότητα. Προσπαθήστε να έρχεστε πιο συχνά σε επαφή με τον αγαπημένο σας, γιατί έχει αποδειχθεί ότι η αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς κατά τη συνουσία, βοηθά στη διατήρηση της υγείας τους. Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους είναι μια ακόμα λύση στο πρόβλημα σας, διότι και αυτές βοηθάνε στην αύξηση της ροής του αίματος στα τοιχώματα του κόλπου και διευκολύνουν τη συνουσία. Τέλος, μη διστάσετε να επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας για να συζητήσετε μαζί του ότι σας απασχολεί και ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλικής σας ζωή.

Σίγουρα το σεξ διαφοροποιείται με τα χρόνια, όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι γίνεται καλύτερο σαν το παλιό καλό κρασί. Έτσι με λίγη θέληση αυτή η δεκαετία μπορεί να σας χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας.

More for you

 
 

Don't Miss