Κερδίστε το πιο λαμπερό κόσμημα Swarovski για να βάλετε μια glam νότα στο look σας

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Κερδίστε το πιο λαμπερό κόσμημα Swarovski για να βάλετε μια glam νότα στο look σας

Όλες οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουμε έχουμε κάποιες στιλιστικές «αξίες» που ονειρευόμαστε να βάλουμε στη συλλογή μας, από iconic ρούχα και παπούτσια μέχρι ένα κόσμημα που θεωρείται must-have για κάθε γυναίκα που αγαπάει το στιλ.

Κάπως έτσι νιώθουμε και για τα κοσμήματα της Swarovski, ενός brand που μοιάζει σα να υπήρχε πάντα στη ζωή μας και όλες θελήσαμε κάποια στιγμή να αποκτήσουμε έστω και ένα κομμάτι από τη συγκεκριμένη εταιρία. Γι’ αυτό και το Jenny.gr αποφάσισε να κάνει δώρο σε μία τυχερή αναγνώστρια το πιο κομψό κολιέ με την υπογραφή της Swarovski, προκειμένου να βάλει την απαραίτητη glam νότα στα looks της.

Το συγκεκριμένο κόσμημα είναι ιδανικό σε περίπτωση που δεν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό κόσμημα αλλά για ένα chic σχέδιο που μπορεί να φορεθεί το ίδιο εύκολα με ένα λευκό πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι όσο και με ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

Ευκολοφόρετο και διακριτικό, θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι και θα συμπληρώσει το look σας, είτε αυτό είναι πιο αυστηρό είτε λίγο πιο casual.

 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τον οίκο Swarovski δίνει τη δυνατότητα σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει το μοναδικό αυτό κολιέ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το κάνετε δικό σας.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 31/5 στις 23.59

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί  έως την 31/05/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονόμα της θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 01/06/2018 και ώρα 13:00. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου της εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss