Αντηλιακή Προστασία: Ο καλοκαιρινός μας σύμμαχος

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Αντηλιακή Προστασία: Ο καλοκαιρινός μας σύμμαχος

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, διακοπές... αντηλιακό. Όλο το χρόνο δε βγαίνουμε εκτός σπιτιού χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς στο πρόσωπό μας αλλά και στα υπόλοιπα σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα. 

 

Ωστόσο το καλοκαίρι έχουμε ένα λόγο παραπάνω να κάνουμε focus στην αντηλιακή προστασία και να επενδύουμε σε προϊόντα που προστατεύουν πρόσωπο αλλά και σώμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.
 

Clinique Sun SPF 50 Face Cream

Ο τρόπος εφαρμογής του αντηλιακού προσώπου μοιάζει αρκετά με αυτόν της ενυδατικής κρέμας. Κάνουμε ανοδικές κινήσειςκαι δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα και στο αυτί μας, το οποίο είναι εκτεθειμένο, ιδαιίτερα όταν σηκώνουμε ψηλά τα μαλλιά μας. Όσο για την ποσότητα, δε χρειάζονται υπερβολές, ένα μόνο click από το απλικατέρ που αναλογεί σε μέγεθος προϊόντος ίδιο με αυτό ενός φουντουκιού αρκεί για να καλύψουμε τα παραπάνω σημεία. Αν σας φαίνεται λίγο, μπορείτε να προσθέσετε άλλο μισό περίπου.


Vichy Ideal Soleil Anti-Aging SPF50

Όταν δεν είμαστε στην παραλία, χρησιμοποιούμε αντηλιακό προσώπου ή καλύτερα σώματος και στα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι. Και πάλι χρειαζόμαστε μία δόση για την κάλυψη των άκρων και εφαρμόζουμε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.


Frezyderm Sea Side drymist SPF50

Όσο για τις ημέρες που τις βρισκόμαστε από το πρωί, μέχρι το βράδυ στην παραλία, εκεί φροντίζουμε να καλύπτουμε όλο το σώμα μας με αντηλιακό. Το βάζουμε τουλάχιστον μία ώρα πριν βγούμε στον ήλιο και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε περίπου ανά δύο ώρες.


Lancaster, Sun Sport Invisible Face Mist SPF30

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος όχι μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.


Nuxe, Tanning Oil SPF30

 

Extra Tips

  1.  Δεν ξεχνάμε την αντηλιακή προστασία των παιδιών
  2. Πριν χρησιμοποιήσουμε το περσινό αντηλιακό, βεβαιωνόμαστε στην πλαϊνή ή την κάτω όψη του ότι δεν έχει λήξει
  3. Η αντηλιακή προστασία αφορά τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άνδρες

More for you

 
 

Don't Miss