2 τυχερές κερδίζουν ρούχα από τα wyoustores.com

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

2 τυχερές κερδίζουν ρούχα από τα wyoustores.com

Αν πρέπει να βρούμε το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης σεζόν, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα ευκολοφόρετο μίνι φόρεμα το οποίο μας επιτρέπει να «παίξουμε» στιλιστικά και να δημιουργήσουμε διάφορα looks.

Από την άλλη, μία εξίσου κολακευτική και stylish εναλλακτική στα spring dresses είναι και το jumpsuit, το κομμάτι που λατρεύουν όλες οι fashion lovers και ταιριάζει περισσότερο σε εκείνες που αγαπούν το θηλυκό στιλ αλλά με μία πιο casual νότα.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο κομμάτια από το πάντα-in-fashion online προορισμό Wyoustores.com στις πιο βασικές αποχρώσεις, το λευκό και το μαύρο, τα οποία μπορούν να γίνουν ο καμβάς πάνω στον οποίο θα «χτίσετε» τα πιο κομψά σύνολα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε είτε ένα άνετο και ευκολοφόρετο μαύρο jumpsuit είτε ένα chic λευκό μίνι φόρεμα με βολάν από τα Wyoustores.com, το κατάστημα που αγκαλιάζει κάθε νέα τάση στη μόδα και μας χαρίζει τις πιο elegant και μοντέρνες επιλογές για να ανανεώνουμε το στιλ μας κάθε σεζόν.

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ - μαύρο jumpsuit

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΣΗ - λευκό μίνι φόρεμα

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 06/06/2017

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 25/05/2017 και ώρα 21:00 έως την 06/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 07/06/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών. Κατόπιν, οι νικητές θα ενημερωθούν από την εταιρεία Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ σχετικά με το δώρο τους και την παραλαβή του.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss