Δείτε τις 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν beachwear κομμάτια από τα MAAN swimwear

Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016

Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016

Δείτε τις 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν beachwear κομμάτια από τα MAAN swimwear

Τα πρώτα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει και φυσικά, οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αναζήτηση για το μαγιό αλλά και τα beachwear pieces που θα μας κάνουν πρωταγωνίστριες του στιλ στην παραλία και όχι μόνο.

Με έντονες επιρροές από το Λονδρέζικο στιλ των 90s, η νέα islandwear συλλογή του brand MAAN είναι ίσως αυτό που ψάχναμε για να δώσουμε το πιο κοσμοπολίτικο και chic στιλ στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό high-waisted μπικίνι σε black&white αποχρώσεις, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Παράλληλα, το καφτάνι στο ίδιο μοτίβο θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας με τον πιο κομψό και αέρινο τρόπο, αφού μπορεί να φορεθεί τόσο επάνω από το μαγιό σας όσο και σαν outerwear για τις βραδινές σας βόλτες στην πόλη ή το νησί.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε είτε το καφτάνι είτε το μπικίνι με την υπογραφή MAAN τα οποία θα σας χαρίσουν τα πιο ωραία summer looks και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19/06/2017

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Αγγελική Ανδριοπούλου - καφτάνι
  2. Anti Takourli - μπικίνι

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας MAAN, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 08/06/2017 και ώρα 21:00 έως την 19/06/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 20/06/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss