Σπίτι στο νησί

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Σπίτι στο νησί

Στα βόρειο-δυτικά της Ibiza, ανάμεσα στο San Mateo και το San Miguel, κρυμμένο σε ένα δάσος από πεύκα βρίσκεται το Can Sol, ένα πανέμορφο σπίτι διακοπών. Η κατοικία ενδείκνυται για χαρούμενες και χαλαρωτικές διακοπές στο λευκό νησί, αφού προσφέρει ένα όμορφο και ειρηνικό περιβάλλον. Το Can Sol είναι ένα μοναδικό, αυθεντικό σπίτι, το οποίο έχει χτιστεί μόνο από φυσικά υλικά. Δεν είναι μία απρόσωπη, ψυχρή βίλα, αλλά ένα ζεστό και άνετο σπίτι όπου μπορεί κανείς να ζήσει τα πραγματικά vibes του νησιού. Βρίσκεται στη μέση της φύσης και βγαίνοντας έξω μπορεί να βρει κανείς πισίνα με θαλασσινό νερό, πολύ χώρο για χαλάρωση στις ξαπλώστρες και να αγναντεύσει την υπέροχη θέα. Μάλιστα, το σπίτι είναι ιδανικό για παιδιά αφού περιλαμβάνει από τραμπολίνο, μέχρι κούνια αλλά και πολύ χώρο για τρέξιμο και παιχνίδι.

H εσωτερική διακόσμηση χαρακτηρίζεται από το παραδοσιακό στοιχείο και περιλαμβάνει ξύλινες λεπτομέρειες και λευκές αποχρώσεις. 

Αντί για συνηθισμένο καθρέφτη και ράφια, έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν ακατέργαστα κομμάτια ξύλων από τα δέντρα, τα οποία είναι συναρμολογημένα με απλό τρόπο για να τονίζεται το φυσικό στοιχείο στη διακόσμηση. 

Οι πέτρινοι τοίχοι και η ξύλινη οροφή, σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά, χρωματικά prints σε μαξιλάρια και χαλιά, προσδίδουν στο Can Sol την απαραίτητη αίσθηση της φύσης, ακόμα και σε εσωτερικό χώρο. Το μεγάλο picnic table στην αυλή, προσφέρεται για δροσερά δείπνα με φίλους.

Ενώ το design είναι κατά κύριο λόγο minimal και παραδοσιακό, υπάρχουν σε διάφορα σημεία, μοντέρνες πινελιές όπως καρέκλες ή artistic διακοσμητικά μαξιλάρια. Η βασική χρωματική παλέτα, βέβαια, παραμένει σε καφέ και λευκές αποχρώσεις.

Οι ξαπλώστρες έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια, ελαφρώς πιο μακριά από το σπίτι, με σκοπό την απόλυτη χαλάρωση.

More for you

 
 

Don't Miss