Οι 10 νικήτριες που κερδίζουν πετσέτες Parthenis για τα πιο κομψά beach looks

Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Οι 10 νικήτριες που κερδίζουν πετσέτες Parthenis για τα πιο κομψά beach looks

Τα κομμάτια που χρειαζόμαστε μαζί μας για την παραλία είναι λίγα και πολύ συγκεκριμένα, θέλουμε επομένως να διαθέτουν υπέροχο design και ταυτόχρονα ιδιαίτερα καλή ποιότητα. 

Η πετσέτα θαλάσσης είναι ένα από αυτά, καθώς ο πρακτικός της σκοπός αλλά και η αισθητική της χρήση την κάνουν ένα must-have κομμάτι για τα beach looks μας. Ψάχνοντας λοιπόν εκείνη που καλύπτει όλα τα παραπάνω, δεν θα μπορούσαμε να μην επιλέξουμε τις πετσέτες με την υπογραφή Parthenis, ενός brand που η αγάπη μας για αυτό κρατάει αρκετές δεκαετίες και έχει αποδείξει την αντοχή του στο χρόνο. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ιστορία της μετράει 45 χρόνια, ξεκινώντας από το κλασικό λευκό & μαύρο, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν προσθήκες όπως το μπεζ χρώμα. Μάλιστα, κάθε χρόνο υπάρχουν και 1-2 συλλεκτικά χρώματα, όπως πχ ριγέ μπλε-άσπρη και "Mykonos pride" ουράνιο τόξο. 

Φέτος το καλοκαίρι έρχεται σε δύο ακόμα stylish εκδοχές, σε RAF Blue (μπλε-γκρι) και Dusty Rose, για να δώσει ένα πιο έντονο fashion twist στο look σας για την παραλία και το Jenny.gr σε συνεργασία με τον οίκο Parthenis, δίνουν τη δυνατότητα σε 10 τυχερές αναγνώστριες να την αποκτήσουν. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κάνετε δική σας μία εξαιρετικά stylish και ποιοτική πετσέτα του οίκου Parthenis και να ολοκληρώσετε με τον πιο κομψό τρόπο τα looks σας στην παραλία. 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 17/07/2017

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
  2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΤΣΩΝΗ
  3. ΤΙΤΣΑ ΛΕΙΒΑΔΆΡΟΥ
  4. Φαιη Κουρτεση
  5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
  6. Αγγελικη Λαδα
  7. Μαρία Τσακιράκη Τσακιράκη
  8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΙΛΙΡΑΚΗ
  9. Giorgia Theodorou
  10. ΆΝΝΑ ΚΑΡΥΔΆ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Ορσαλία Παρθένη Μ.Ε.Π.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 06/07/2017 και ώρα 21:00 έως την 17/07/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 18/07/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss