Δείτε τις 3 τυχερές που κερδίζουν από 1 κρέμα DayWear 24hours από την Estée Lauder

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Δείτε τις 3 τυχερές που κερδίζουν από 1 κρέμα DayWear 24hours από την Estée Lauder

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι η ρουτίνα κάθε γυναίκας από την ηλικία των 18 και μετά. 

Πρωί, βράδυ είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με καθαριστικό κατάλληλο για τον τύπο δέρματος και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ την ενυδατική. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές, κυκλικές και σε κάποια σημεία που χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση-όπως οι ρινοπαρειακές-να είμαστε ακόμα πιο σχολαστικές.

Η Estée Lauder όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει στον τομέα της ομορφιάς. Τα προϊόντα της τα αγαπούν όλες οι γυναίκες, ενώ κάθε μία έχει επιλέξει αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στην ηλικία της, στον τύπο δέρματός της. Ένα από αυτά είναι και η 24hour Daywear κρέμα προσώπου, η οποία περιέχει SPF15 και μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Η Estée Lauder και η συλλογή DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15, διαθέτει την πιο ισχυρή αντι- οξειδωτική προστασία και ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία της μάρκας μαζί με αναζωογονητική 24ωρη ενυδάτωση.

Αναλυτικότερα διαθέτει ισχυρό αποκλειστικό Σύμπλεγμα Αντι-Οξειδωτικών προσφέρει ένα βέλτιστο μείγμα από – απαραίτητα για το δέρμα – αντι-οξειδωτικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανακυκλώνουν συνεχώς και να αναγεννούν την αντιοξειδωτική τους ικανότητα, συμπληρώνοντας τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς πόρους του δέρματος για περιεκτική αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός είναι τόσο αποτελεσματικός ώστε εξουδετερώνει κάθε βασικό τύπο καταστροφικής ελεύθερης ρίζας βλάβης του δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια ωρίμανσης. 

Με συνεχή καθημερινή χρήση, βοηθά στην εξάλειψη της εμφάνισης των πρώτων λεπτών, ξηρών γραμμών και της θαμπάδας έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται πιο απαλή-λεία και πιο φωτεινή. 

Η προηγμένη, ευρέως φάσματος Αντηλιακή Προστασία, προσφέρει την καλύτερη UVA προστασία που έχει δημιουργήσει ποτέ η  Estée Lauder – κάτω από τα πιο υψηλά standard ανα τον κόσμο για UVA προστασία. Η προστασία και η άμυνα ενάντια στις καταστροφικές ακτίνες UV, βοηθούν το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Τέλος το ισχυρό Μείγμα Ενυδατικών Παραγόντων και τα Ενισχυτικά Λιπίδια παρέχουν στο δέρμα άμεση και 24ωρη υγρασία για να το προστατεύσουν από την αφυδάτωση, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τα σημάδια πρόωρης ωρίμανσης.

Κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό και τον ορό, απλώστε την σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και χαρίστε στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σας.

Το jenny.gr σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερές να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο για την ομορφιά δώρο, την 24hour Daywear κρέμα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δική σας μία από τις τρεις κρέμες.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 31/07/2017

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Μιμή Αρμάου
  2. Ιωαννα Κεραμιτζογλου
  3. ΜΑΡΙΑ ΖΑΓΟΥΡΙΑΝΟΥ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ESTEE LAUDER HELLAS S.A., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 20/07/2017 και ώρα 21:00 έως την 31/07/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 01/08/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

Don't Miss