Η δική μου απόδραση

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η δική μου απόδραση

Aυτό το τεύχος το ονομάσαμε The Great Escape, μας βγήκε σχετικά αυθόρμητα ο τίτλος. Προφανώς, γιατί κάπως έτσι αισθανόμαστε όλες λίγες ημέρες πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Έτοιμες να αποδράσουμε στο καλοκαίρι και στις υποσχέσεις που αυτό κρύβει. Μαζί με την απόδραση από την καθημερινότητα, να αποδράσουμε σε αυτό που η καθεμιά μας ορίζει ως το δικό της καλοκαιρινό όνειρο. Και ανυπομονεί για όλα αυτά που περιμένει και την περιμένουν.

Για την μικρή άγνωστη παραλία μακριά από το φασαριόζικο πλήθος ή για το ταξίδι της ζωής της σε μακρινά εξωτικά μέρη. Για τρελούς χορούς στο μπαράκι δίπλα στο κύμα ή για την φέτα το καρπούζι κάτω από το πεύκο με μουσική υπόκρουση τον τζίτζικα που «σκάει».

Ονειρευόμαστε να περπατάμε ξυπόλητες πάνω στο τσιμέντο σε όμορφα, χαλαρά σαν το καλοκαίρι μας, εξοχικά και δωμάτια, ή να μαζεύουμε ήλιο όλη μέρα στην ξαπλώστρα –αρκεί να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Τίνας για τα αντηλιακά και την προστασία, βλ. Sun Safety Tips. Να βρούμε τον μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα ή την υπόσχεση του έρωτα σύμφωνα με τη Νίκη (βλ Summer Flings) ή απλά να διαβάσουμε όλα τα βιβλία που δεν προλάβαμε το χειμώνα.

Να χαρούμε ξέγνοιαστες τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, τον έρωτά μας, τους αγαπημένους μας φίλους, χωρίς ξυπνητήρια και υποχρεώσεις και δουλειές. Να κάνουμε τα μαλλιά μας άπειρα κοτσιδάκια και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας καφτάνια στα χρώματα της θάλασσας.

Και να θυμόμαστε πως μπορεί να μην συναντήσουμε τον Μπραντ Πιτ όπως λέει η Χριστίνα (βλ, Μεγάλες Προσδοκίες), αλλά πως το θαύμα της μεγάλης μας απόδρασης κρύβεται στα μικρά πράγματα.  

Enjoy!

Υ.Γ. Επειδή όλες μας θα αναζητήσουμε τη Μεγάλη μας Απόδραση τις επόμενες ημέρες, το επόμενο HOPE - The September issue, θα κυκλοφορήσει στις 24/8 με όλες τις τάσεις της νέας σεζόν. 

More for you

 
 

Don't Miss