Οι 3 νικήτριες που κερδίζουν τον ορό Advanced Night Repair της Estée Lauder

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι 3 νικήτριες που κερδίζουν τον ορό Advanced Night Repair της Estée Lauder

Eίναι το προϊόν που κάνει boost την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας. Η χρήση serum στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας είναι πλέον απαραίτητη, όπως ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του προσώπου. 

Η υφή του είναι πιο ελαφριά από τις κρέμες, με αποτέλεσμα να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά πολύτιμα για την υγεία του δέρματος, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της φθοράς και της γήρανσης του δέρματος-ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα, ρυτίδες.

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της Estée Lauder, που χρησιμοποιούν γυναίκες κάθε ηλικίας είναι ο ορός Advanced Night Repair. Πρόκειται για το Νο1 ορό επιδιόρθωσης της μάρκας, που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης. Από την πρώτη εφαρμογή αποκαλύπτεται μία πιο απαλή, φωτεινή και νεανική όψη του δέρματος. Δοκιμές αποδεικνύουν θεαματική μείωση των σημαδιών γήρανσης. Διαθέτει αποκλειστική τεχνολογία Exclusive Chronolux™ και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Εκτός από την εφαρμογή του μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα, δοκιμάστε και τις άλλες χρήσεις του. 

Για απαλή και full ενυδατωμένη επιδερμίδα αναμείξτε το foundation, με μία σταγόνα από τον ορό. Απλώστε τη βάση και απολαύστε άμεσα μία λαμπερή και super ενυδατωμένη επιδερμίδα για μακιγιάζ πρωινό ή βραδινό.

Το jenny.gr σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερές να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο για την ομορφιά δώρο, τον ορό Advanced Night Repair.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δικό σας έναν από τους τρεις ορούς ομορφιάς.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 05/09/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΣΤΕΛΛΑ ΝΑΚΟΥ
  2. αγαπη παυλιδου
  3. ΤΩΝΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ESTEE LAUDER HELLAS S.A., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 24/08/2017 και ώρα 21:00 έως την 05/09/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 06/09/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss