Οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιά Polaroid για ένα φθινόπωρο γεμάτο χρώμα

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Οι 3 τυχερές που κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιά Polaroid για ένα φθινόπωρο γεμάτο χρώμα

Έχοντας μόλις γυρίσει από διακοπές, δεν είναι δύσκολο να αρχίσει να μας πιάνει μια νοσταλγία για την ανεμελιά του καλοκαιριούΜε τη φθινοπωρινή σεζόν να ξεκινά μπροστά μας όμως, ο πιο εύκολος τρόπος για να διατηρήσουμε κάπως την ανεμελιά και τα χρώματα του καλοκαιριού, είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε έντονες αποχρώσεις, όχι μόνο θα βάλει μια απαραίτητη πινελιά χρώματος στα πρώτα looks του Σεπτέμβρη αλλά θα μας φτιάξει και τη διάθεση – αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκοπός μας όταν διαλέγουμε ρούχα και αξεσουάρ;

Για να υποδεχτείτε λοιπόν όσο πιο ευδιάθετες και stylish τη νέα σεζόν, το Jenny.gr σας εξασφάλισε 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου από την Polaroid, στις πιο μοδάτες αποχρώσεις. 

Και δεν είναι τυχαία η επιλογή αφού φέτος, η Polaroid γιορτάζει την 80η της επέτειο (1937-2017). Μια εταιρεία πρωτοπόρος στην τεχνολογία πολωτικών φακών και παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της οπτικής φροντίδας και των οπτικών, με άτομα παγκόσμιας επιρροής – ονόματα όπως ο Jillian Hervey, Αμερικανός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος Lion Babe shuffle Gabby Smith και Puff the Houseman- αποθεώνουν την Polaroid και μοιράζονται τις αξίες της, να αποθεώνουν το ποπ πνεύμα και την άνετη στάση της μάρκας, αλλά και τους καλύτερους πολωτικούς φακούς της αγοράς., το τοπ μόντελ Elliott Sailors, ο Ισπανός καλλιτέχνης Felipe Pantone, οι επαγγελματίες σκέιτερ Sky Brown και Kitchen, καθώς και οι χορευτές.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και ένα ζευγάρι μπορεί να γίνει δικό σας.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19/09/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Εύη Καρμα 
  2. ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΕΝΕΒΡΑΚΗ
  3. Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΣΑΦΙΛΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 07/09/2017 και ώρα 21:00 έως την 19/09/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 20/09/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss