CELEBRITIES MEN’S POINT

4 ανδρικά μαγιό για φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

20 Ιουλίου 2021

4 ανδρικά μαγιό για φέτος το καλοκαίρι
Είμαστε για τα καλά πλέον σε mood διακοπών και ίσως να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στις παραλίες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι νέο μαγιό! 

Είμαστε για τα καλά πλέον σε mood διακοπών και ίσως να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στις παραλίες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι νέο μαγιό

Τα ανδρικά μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, έχουν ζωντανά χρώματα και κομψά σχέδια που κολακεύουν κάθε ανδρικό σωματότυπο, κάνοντας τον καθένα να ξεχωρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πάμε να τα δούμε!

Μονόχρωμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Moeller (@jan.cm)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serdar Kayabali (@serdi_kay)

Τα μονόχρωμα μαγιό είναι από τα πιο κομψά και διαχρονικά που μπορείς να επιλέξεις φέτος το καλοκαίρι. Το έντονο μπλε χρώμα και το λευκό είναι από τα πιο μοδάτα χρώματα για φέτος.

Ρίγες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPUMO (@opumo)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANUEL OTGIANU (@ulmn)

Οι ρίγες στα ανδρικά μαγιό κολακεύουν το σώμα και χαρίζουν μοντέρνο και γοητευτικό στιλ. Είναι ένα πολύ κλασικό print το οποίο έχει φορεθεί πολύ και στο παρελθόν στα ανδρικά μαγιό. Μπορεί να συνδυαστεί και με πάνινα παπούτσια και λινό πουκάμισο για πιο καλή εμφάνιση.

Εμπριμέ

Τα εμπριμέ μαγιό ταιριάζουν σε πιο εκκεντρικές προσωπικότητες, όμως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό print που κάνει αυτόν που το φορά να ξεχωρίζει αμέσως, ενώ υπάρχουν άπειρα σχέδια που μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες! Επίλεξε ένα μοτίβο που σου ταιριάζει και εντύπωσιασε με το εξαιρετικό σου στιλ.

Δίχρωμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angel Reina Tapia (@aareta_)

Η διχρωμία στα μαγιό, τα κάνει πιο μοντέρνα και στιλάτα, αλλά ταυτόχρονα κομψά. Σε αντίθεση με το μονόχρωμο έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με δύο χρώματα και να κάνεις τη διαφορά. Είναι ένα μοναδικό μαγιό με αθλητικό και όμορφο χαρακτήρα!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.