CELEBRITIES MEN’S POINT

Να τι θα συμβεί στο σώμα σας αν κάνετε 100 pushups και 50 έλξεις κάθε μέρα, για μία εβδομάδα


30 Σεπτεμβρίου 2021

Να τι θα συμβεί στο σώμα σας αν κάνετε 100 pushups και 50 έλξεις κάθε μέρα, για μία εβδομάδα

Εάν έχετε φανεί ασυνεπείς με τις προπονήσεις σας, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθώς ο fitness influencer, Lucas, γνωστός και ως Pigmie στο YouTube, αποφάσισε να θέσει στον εαυτό του ένα απλό challenge με σκοπό να επιστρέψει δυναμικά στη workout ρουτίνα του και να αποδείξει πως τελικά δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος ακόμη και στη γυμναστική. 

Ο στόχος ήταν να κάνει κάθε μέρα για μία εβδομάδα, από 100 pushups και 50 έλξεις. Αυτό που ήθελε να δει ήταν εάν θα είχε κάποια σημαντική αλλαγή επάνω στο σώμα του και πράγματι τα αποτελέσματα όπως θα δείτε παρακάτω, ήταν θεαματικά.

Το πρώτο μυστικό του Pigmie είναι πως έπειτα από κάθε γύρο, φρόντιζε να κάνει ένα διάλειμμα 90 δευτερολέπτων, το δεύτερο είναι η επιμονή και... τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας μέσα από το video που ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο YouTube. 

Εάν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα γραμμωμένο σώμα, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε με όσα προτείνει ο fitness guru και η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις του από εσάς είναι ελάχιστες πέρα από τις πρώτες ημέρες που θα δυσκολεύεστε λίγο παραπάνω να ολοκληρώσετε τα σετ. 

Όπως λέει ο ίδιος, στο τέλος της εβδομάδας ο θώρακάς του είχε μεγαλώσει αισθητά και η πρόοδος ήταν αισθητή σε όλο του το σώμα. «Δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες, η καλύτερη ώρα να λάβετε δράση, είναι τώρα. Μην περιπλέκετε τα πράγματα, απλά ξεκινήστε», είναι η συμβουλή του σε όποιον από εσάς το σκέφτεται ακόμα!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.