CELEBRITIES MEN’S POINT

Tα ωραιότερα ανδρικά ρολόγια για κάθε budget


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Tα ωραιότερα ανδρικά ρολόγια για κάθε budget
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας Tudor Watches

Mπορεί ορισμένοι να αντικαθιστούν τα ρολόγια με smartwatches ή fitness trackers, εμείς όμως εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ένα ποιοτικό ρολόι είναι το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ. Εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Κάνουν ένα statement για το στιλ σου και σου λένε την ώρα (το οποίο είναι απίστευτα χρήσιμο).

Έτσι, είτε προτιμάτε έναν ανθεκτικό χρονογράφο υψηλής τεχνολογίας είτε ένα κλασικό, λεπτό ρολόι με δερμάτινο λουράκι σχεδιασμένο για να συμπληρώνει τα κοστούμια σας, η επιλογή του ρολογιού σας λέει πολλά για εσάς.

Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με την αγορά ενός ρολογιού είναι ότι πρέπει να είναι ακριβό για να είναι ωραίο, όταν, στην πραγματικότητα, πολλά affordable ρολόγια αποδεικνύουν πόσο λάθος είναι αυτή η άποψη. Οι πολυτελείς επιλογές είναι άφθονες και είναι πραγματικά υπέροχες, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για το καθημερινό σας ρολόι. Στην περίπτωση τους είναι απλά λίγο πιο δύσκολο να βρείτε αυτό που σας αρέσει ανάμεσα σε αμέτρητα άλλα εντυπωσιακά, ανδρικά ρολόγια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια που διατίθενται για αγορά για κάθε budget.

Δες τα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.