CELEBRITIES

Η Margot Robbie μίλησε για την "προσωπική σύνδεση" που ένιωσε με τη Sharon Tate στα γυρίσματα της νέας ταινίας της


The Jennettes

24 Ιουλίου 2019

Η Margot Robbie μίλησε για την "προσωπική σύνδεση" που ένιωσε με τη Sharon Tate στα γυρίσματα της νέας ταινίας της
Η Margot Robbie μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο της ως Sharon Tate στην ταινία "Κάποτε στο Hollywood", του Quentin Tarantino.

Kατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, η 29χρονη ηθοποιός είπε ότι πέρασε χρόνο με την Debra, αδερφή της Sharon και ότι εκείνη της δάνεισε ένα κόσμημα το οποίο κάποτε ανήκε στην εκλιπούσα ηθοποιό.

"Με έκανε να νιώθω πιο κοντά της με έναν τρόπο που δε θα ένιωθα αλλιώς", μοιράστηκε η Μargot. "Το να διαβάζεις πράγματα και να βλέπεις πράγματα μπορεί να σε πάει μέχρι ένα σημείο, αλλά το να έχω αυτήν την προσωπική σύνδεση σήμαινε πολλά για εμένα".

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της, η Margot ανακάλεσε και τη στενοχώρια που βίωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Sharon δολοφονήθηκε άγρια από μέλη της ομάδας του Charles Manson όταν ήταν οκτώμισι μηνών έγκυος, το 1969.

"Μερικές φορές ήταν κάπως πολύ λυπηρό το να είμαι τόσο στενά συνδεδεμένη με την πραγματική Sharon", αποκάλυψε. "Υπήρχαν στιγμές που το συνειδητοποιούσα. Ξαφνικά όλη αυτή η τραγωδία ερχόταν στο μυαλό μου και στενοχωριόμουν πολύ. Κι άλλες φορές [η Sharon] με έκανε να νιώθω πολύ χαρούμενη. Αλλά ναι, υπήρχαν στιγμές που ήταν όλο πολύ λυπηρό".

Δείτε ακόμη: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Margot Robbie στα Oscars 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.