Ο πολυμήχανος Φώτης...

Πέμπτη 07 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 07 Ιουλίου 2011

Ο πολυμήχανος Φώτης...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μας μιλάει για τις επαγγελματικές του ασχολίες και για το νέο του εγχείρημα, το Maquillazoo, έναν πρωτοποριακό χώρο όπου μια γυναίκα μπορεί να κάνει μία περιποίηση επαγγελματικού μακιγιάζ από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων μακιγιέζ.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί: http://vimeo.com/26031163   To Maquillazoo σας το προτείνω ιδιαίτερα σε πιο ξεχωριστές περιστάσεις που όλες θέλουμε το επαγγελματικό touch!

To Maquillazoo είναι ένας πρωτοποριακός χώρος όπου μία γυναίκα (και τολμηροί άνδρες) μπορούν με την άνεση που έχουν στο σπίτι τους να κάνουν μία περιποίηση επαγγελματικού μακιγιάζ από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων μακιγιέζ, που έχουν βάψει χιλιόμετρα σε τηλεοπτικά πλατώ και τα πιο γνωστά τηλεοπτικά σόου. Υπό την επίβλεψη του Φώτη Σεργουλόπουλου που είναι και ο εμπνευστής του όλου concept τα πράγματα δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικά. Σας παραθέτουμε λοιπόν μερικά μυστικά που μας είπαν αφού τους εκβιάσαμε με διαπόμπευση. 1. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η σκιά στα μάτια σας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, πριν την τοποθετήσετε πουδράρετε το κινητό βλέφαρο (καπάκι ματιών). 2. Για να μην μουτζουρωθείτε την ώρα που βάζετε σκιές (ιδιαίτερα σκούρες) απλώστε αρκετή ποσότητα πούδρας σε σκόνη κάτω απ’τα μάτια. Μόλις τελειώσετε διώχνετε την πούδρα μαζί με τα υπολείμματα με ένα πινέλο με φορά από την εσωτερική πλευρά του ματιού προς τα έξω. 3. Αν λερωθείτε με μάσκαρα μην προσπαθήσετε ποτέ να την καθαρίσετε άμεσα. Αφήστε να περάσουν δυο λεπτά ώστε να στεγνώσει και με μια μπατονέτα την αφαιρείτε εύκολα χωρίς να μουτζουρωθείτε. 4. Τολμήστε άφοβα το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σας και μην φοβάστε ότι θα δείχνουν πιο μικρά η’ πιο άγρια τα μάτια. αντιθέτως θα σας κάνει το βλέμμα πιο σαγηνευτικό. 5. Αν θέλετε να διορθώσετε το περίγραμμα των χειλιών σας ιδιαίτερα σε έντονα κραγιόν, χρησιμοποιήστε διορθωτικά μολύβια σε μπεζ αποχρώσεις. 6. Αν θέλετε να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας μην χρησιμοποιήσετε μεγεθυντικό καθρέφτη. Η απόσταση δίνει συνολική εικόνα του αποτελέσματος που αυτό είναι και το ζητούμενο. Maquillazoo Βουλής 15 τηλ: 210.32.29.967

More for you

 
 

Don't Miss