Όμορφη πλάτη

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Όμορφη πλάτη

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα τονίζει την πλάτη, ένα από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος. Για αυτό το λόγο θεωρώ ότι πρέπει να είναι άψογη.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της θερινή περιόδου την τονίζουν ιδιαίτερα. Σας συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε τη διαφορά και να μην παραμελείτε τη φροντίδα της.

  • Στο ντους μπορείτε με ένα ειδικό σφουγγαράκι απολέπισης με λαβή να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και ανανεώσετε την όψη της.
  • Εάν έχετε ακμή μπορείτε αντί για το συμβατικό shower gel να χρησιμοποιήσετε ένα αφρό προσώπου που περιορίζει τη λιπαρότητα και την ακμή του προσώπου. Θα κάνει πού καλή δουλειά και στην πλάτη σας. Για τη διαδικασία της ενυδάτωσης, αποφύγετε τις πολύ λιπαρές κρέμες και προτιμήστε τις λοσιόν.
  • Για τη σωστή ενυδάτωση της πλάτης σας θα χρειαστείτε… βοήθεια. Απλώσετε την κρέμα ή τη λοσιόν και περιμένετε να απορροφηθεί καλά.
  • Αφού τη φροντίσετε, στην επόμενη βραδινή σας έξοδο, βγάλτε το φοβερό εξώπλατο φόρεμα και φορέστε το με αυτοπεποίθηση. Σας έχω κι ένα έξυπνο tip: στην αγορά θα βρείτε λάδια με περλέ στοιχεία για έξτρα λάμψη! Διαφορετικά αναμείξτε την ενυδατική σας με μία πούδρα με ιριδίζοντα στοιχεία.

More for you

 
 

Don't Miss