Πεντικιούρ @home

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πεντικιούρ @home

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά και μόνες σας.

Βήμα 1 Με ένα ασετόν και βαμβάκι αφαιρέστε το καλά παλιό βερνίκι. Χρειάζεστε οπωσδήποτε βαμβάκι και όχι χαρτομάντιλο που διαλύεται και σε συνδυασμό με το ασετόν γίνεται μικρά κομματάκια...

Βήμα 2 Βάλτε τα πόδια σας σε χλιαρό νερό με αιθέρια έλαια λεβάντας για περίπου 10 λεπτά. Μια λεκάνη με νερό είναι η καλύτερη λύση για να χαλαρώσετε περιμένωντας τα πόδια σας να μουλιάσουν.  Για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία spa, μπορείτε να επιλέξτε τα άλατα μπάνιου που υπάρχουν στην αγορά.

Βήμα 3 Προσφέρετε στα πέλματα σας μια απολέπιση με ένα προϊόν scrub. Τρίψτε με κινήσεις μασάζ όσο θέλετε, αποφεύγοντας όμως το επάνω μέρος του πέλματος. Ξεπλύνετε και με μια ράσπα τρίψτε τις φτέρνες και τα σκληρά σημεία.

Βήμα 4 Στεγνώστε πολύ καλά τα πόδια σας με μια πετσέτα. Με τη λίμα κοντύνετε τα νύχια και δώστε τους το σχήμα που θέλετε (τετράγωνο ή οβάλ).

Βήμα 5 Απλώστε τα πόδια σας ενυδατική κρέμα κάνοντας μασάζ (όχι στα νύχια ).

Βήμα 6 Απλώστε το λάδι για τις παρανυχίδες (θα το βρείτε στην αγορά ως culticle oil). Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στις παρανυχίδες για να απορροφηθεί καλά.

Βήμα 7 Με το ξυλάκι για τις παρανυχίδες σπρώξτε τις παρανυχίδες και αφαιρέστε ότι χρειάζεται. Καλύτερα μην κόψετε τις παρανυχίδες.

βήμα 8  Με το εργαλεία που ονομάζετε buffer γυαλίστε την επιφάνεια των νυχιών. Στη συνέχεια απλώστε πρώτα τη βάση, μετά δύο στρώσεις βερνίκι και τέλος το top coat ή γυαλιστικό. Το κόλπο για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα είναι να μην βάφετε μέχρι τις άκρες των νυχιών και να είστε γρήγορες ώστε το βερνίκι να μην κάνει "νερά".

 

More for you

 
 

Don't Miss