Μαλλιά κουβάρια

Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλλιά κουβάρια

Φέτος, μπορείτε να τα μπλέξετε με την άνεση σας!

Πάρτε μερικές ιδέες από τα παρασκήνια των fashion shows... Δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε. Απλά θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποια φίλης. Φτιάξτε μία πλεξούδα και «χαλάστε» την ελαφρώς χρησιμοποιώντας μία λεπτή χτένα. Βγάλτε προς τα έξω τούφες και στερεώστε τις εδώ κι εκεί με φουρκέτες. Τέλος, ένα σέρουμ θα χαρίσει έξτρα λάμψη στη δημιουργία σας!

H Vera Wang έχει κάθε χρόνο στα show της πολύ όμορφα πιασμένα μαλλιά. Αυτή τη σεζόν, έπιασε τα μαλλιά των μοντέλων με ένα τρόπο που ούτε σινιόν αλλά ούτε και αλογοουρά το λες. Η τεχνική είναι η εξής: τα μαλλιά είναι είναι γυρισμένα στις άκρες με ένα λαστιχάκι σαν μία θηλιά. Αυτό το χτένισμα είχει κάτι ιδιαίτερο και ροκ.

Σινίον κότσος τον οποίο προτείνω σε όσες από εσάς έχετε πολλά, σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Κρύβει ατέλειες και φριζάρισμα και είναι μία πολύ κομψή λύση που μπορείτε να πετύχετε και μόνες σας. Άλλωστε, τα σπαστά πολλά μαλλιά έχουν την ιδιότητα να "στέκονται"καλύτερα σε τέτοιου είδους ατημέλητα σινιόν. Tip: θα χρειαστείτε κι εδώ μερικές φουρκέτες και λίγη λάκ για κράτημα.

More for you

 
 

Don't Miss