Υπέροχα παστέλ βερνίκια νυχιών για ηλιοκαμένα δέρματα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Υπέροχα παστέλ βερνίκια νυχιών για ηλιοκαμένα δέρματα

Παίξτε με τα παστέλ χρώματα για να βάψετε τα νύχια των ποδιών αλλά και των χεριών σας. Τα παστέλ χρώματα δε λείπουν ποτέ από την καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων. Επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Πιθανόν το πιο όμορφο και φωτεινό ροζ χρώμα σε μη διάφανη φόρμουλα είναι αυτό που κολακεύει περισσότερο  το ηλιοκαμένο δέρμα. Είναι ιδανικό χρώμα για όλες τις επιδερμίδες.

Το ροζ με μια δόση μπεζ μπορεί να φαίνεται άχρωμο, αλλά στο ηλιοκαμένο δέρμα δημιουργεί μια διακριτική αντίθεση. Ιδανικό αν θέλετε να κάνετε ένα απλό και φυσικό πεντικιούρ, με διακριτικές πινελιές λάμψης. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Το χρώμα του γαλάζιου ουρανού στα νύχια σας. Το γαλάζιο δίνει έμφαση στο ηλιοκαμένο δέρμα, το κολακεύει και το αναδεικνύει. Φορέστε ταμπά σανδάλια και εντυπωσιάστε. Ιδανικό για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Φυσικό και διάφανο χρώμα μπεζ/κρεμ έτσι για να κάνετε τη διαφορά με ένα διακριτικό χρώμα στα νύχια. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες που θέλουν φυσικό αποτέλεσμα ή για σκουρόχρωμες που θέλουν να παίζουν με τις αντιθέσεις των χρωμάτων.

[imagebrowser id=171]

More for you

 
 

Don't Miss