Το νέο eshop των Beautymind είναι στον "αέρα"!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Το νέο eshop των Beautymind είναι στον "αέρα"!

Επιτέλους μπορείτε πλέον να αγοράσετε τα αγαπημένα σας καλλυντικά με ένα μόνο κλικ! 

Τα φιλοσοφημένα και πολυτελή καλλυντικά της πρωτοποριακής εταιρίας Beautymind βρίσκονται ακόμη πιο κοντά σας.

Εκτός από τα καταστήματα, όπου μπορείτε να γνωρίσετε τις μοναδικές σειρές καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς κι ευεξίας,όλα τα προϊόντα διατίθενται και ηλεκτρονικά στη νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα μας. Μπορείτε εύκολα να γνωρίσετε τα νέα προϊόντα, να μάθετε πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς και φυσικά να κάνετε εύκολα κι άνετα τις αγορές σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Με γνώμονα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία Beautymind κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στο διαδικτυακό χώρο και υπόσχεται να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας σύγχρονης κουλτούρας γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς.

Η Τζένη Μπαλατσινού, ιδρυτής και Senior Director των «Beautymind», έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς,καθώς υπήρξε ένα από τα πλέον πετυχημένα top models στην δεκαετία του ‘90, με κορυφαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ανακάλυψε μια πληθώρα από ενδιαφέρουσες και σπάνιες συνταγές ομορφιάς, όλες φτιαγμένες από τα καλύτερα συστατικά της φύσης, ιδανικές για προσωπική περιποίηση αλλά και για δώρα. Η Τζένη «ερωτεύτηκε» αυτά τα υψηλής ποιότητας, φυσικά προϊόντα τα οποία πάντα έφερνε πίσω στην Ελλάδα μετά από τα ταξίδια της. Αυτά άλλωστε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα είναι που χρησιμοποιεί και η ίδια ως το καλύτερο δώρο στον εαυτό της μετά από μια απαιτητική μέρα! Τότε κατάλαβε ότι αυτά τα προϊόντα που ανήκαν σε αποκλειστικά εμπορικά σήματα διεθνούς αναγνώρισης δεν ήταν διαθέσιμα πουθενά στην Ελλάδα, αποτελώντας μια νέα επιχειρηματική ιδέα στην αγορά.

Η Τζένη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι σε διαρκή αναζήτηση για εξειδικευμένα, φιλοσοφημένα, αποκλειστικά και 100% φυσικά προϊόντα από τα καλύτερα συστατικά, που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Θέλω να εμπλουτίζω το portfolio των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και στα Beautymind να προτείνουμε τις τελευταίες διεθνείς τάσεις, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Διαλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν και με ένα κλικ θα το έχετε στην πόρτα σας!

Hei Poa, τα αγαπημένα σας λάδια από την Taiti

Le Masque

Bronzing Gel, Laura Mercier

Κάντε τώρα online τις παραγγελίες σας στο www.beautymind.gr

 

More for you

 
 

Don't Miss