Η Symmetria επεκτείνει το δίκτυο διανομής της στην Ισπανία

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η Symmetria επεκτείνει το δίκτυο διανομής της στην Ισπανία

Μια νέα στρατηγική συνεργασία εγκαινίασε η εταιρεία Symmetria με το κέντρο Instituto Dr. Javier DeBenito, στη Βαρκελώνη, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά κέντρα πλαστικής χειρουργικής στην Ευρώπη.

Η Symmetria, με παρουσία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς από το 2005, δραστηριοποιείται επιτυχημένα και στον τομέα των καλλυντικών, τα οποία παράγονται με πολύ υψηλές προδιαγραφές στη Γαλλία και την Αγγλία. Το πρόσφατο λανσάρισμά της – η πρωτοποριακή αντιρυτιδική σειρά “The One” με σπουδαία αποτελέσματα στη μείωση ρυτίδων του προσώπου και λαιμού, έγινε σύντομα ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της σύγχρονης Ελληνίδας.

Τα πρώτα σημεία πώλησης βρίσκονται στην Βαρκελώνη και το business plan της εταιρίας προβλέπει τη δημιουργία 100 σημείων πώλησης της πλήρης σειράς καλλυντικών της στην Ισπανία, μέσα στο 2012-13.

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Symmetria, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος καθώς σε μια περίοδο που η χώρα μας βάλλεται από παντού, ακόμα ένα ελληνικό brand καταφέρνει να εισέλθει σε μια αγορά του εξωτερικού, όπως η Ισπανία. Η δυναμική παρουσία της εταιρείας μας και τα ποιοτικά προϊόντα της, αποτέλεσαν την αιτία συνεργασίας με τον ισπανικό όμιλο διανομής . Η δραστηριότητα της Symmetria στο χώρο των καλλυντικών, μολονότι επικεντρώνεται στη λιανική πώληση, δεν θα αμελήσει τη χονδρική και το e-commerce, τα οποία θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για την ανάπτυξή της».

More for you

 
 

Don't Miss