Έντονα χρώματα: η τάση του μακιγιάζ της νέας σεζόν

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Έντονα χρώματα: η τάση του μακιγιάζ της νέας σεζόν

Τα χρώματα του φθινοπωρινού μακιγιάζ μάλλον ακολουθούν αυτά των ρούχων. Είναι ζεστά και έντονα και ζωντανεύουν την όψη του γυναικείου προσώπου.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα το μακιγιάζ διαφοροποιείται. Το μαύρισμα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά και τα bronzer και οι τερακότες μπαίνουν πίσω-πίσω στο συρτάρι με τα καλλυντικά. Τα χρώματα διαφοροποιούνται, γίνονται πιο σκούρα αλλά παραμένουν έντονα και τονίζουν τις γωνίες και τις καμπύλες του γυναικείου προσώπου.

Μια ματιά μόνο στη νέα συλλογή της Estēe Lauder είναι αρκετή για να πάρουμε μία ιδέα. Η εταιρεία προτείνει ‘underground’ μακιγιάζ που δίνει έμφαση στα μάτια και τα χείλη. Μωβ και έντονο βαθύ φούξια. Τα μάτια αποκτούν ένταση και δίνεται έμφαση με τις σκιές σε έντονους χρωματισμούς. Το eyeliner επανέρχεται δυναμικά και τονίζονται οι εξωτερικές γωνίες του ματιού. Δίνεται έμφαση στις βλεφαρίδες για να ολοκληρωθεί το έντονο βλέμμα. Τα μήλα τονίζονται κι αυτά. Το ρουζ έχει κι αυτό έντονες αποχρώσεις κυρίως του φούξια. Τα χείλη ακολουθούν κι αυτά την χρωματική ένταση. Σκούρα μωβ και φούξια ή καφέ είναι τα χρώματα που θα φορεθούν.

Tips: • Για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, ξεκινήστε να τις βάφετε πρώτα από τη μέσα μεριά έχοντας κλειστά τα μάτια. Έπειτα περάστε το βουρτσάκι κανονικά, επιμένοντας στη ρίζα. • Τοποθετείτε το ρουζ ξεκινώντας από την εξωτερική πλευρά των μήλων με φορά προς τα μέσα, έτσι ώστε να τα τονίσετε ή να σχηματίσετε γωνίες. • Μην σας απασχολεί η απόλυτα ευθεία γραμμή του eyeliner. Έτσι κι αλλιώς θα καλυφθεί από την έντονη σκιά. Και τα δύο προϊόντα φροντίστε να καταλήγουν με ελαφρά κλίση προς τα πάνω. • Χρησιμοποιείστε μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών. Είναι απαραίτητο όταν πρόκειται να τα βάψετε με έντονο χρώμα.

[imagebrowser id=240]

More for you

 
 

Don't Miss