Πως να διατηρήσετε το περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πως να διατηρήσετε το περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων

Το περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων προσφέρει εντυπωσιακό, βαθύ και έντονο βλέμμα, ιδανικό για τη νυχτερινή σας έξοδο.

Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι το περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων δύσκολα διατηρείται αναλλοίωτο. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί το σημείο αυτό πρέπει να είναι υγρό, κάτι που εμποδίζει το μολύβι ματιών να μείνει σταθερό και να έχει μεγάλη διάρκεια.

Υπάρχει ένα κόλπο που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων, όμως οι γυναίκες που έχουν ευαίσθητα μάτια ή φοράνε φακούς επαφής θα πρέπει να κάνουν μερικές δοκιμές πριν καταλήξουν να το εφαρμόσουν.

Ας δούμε λοιπόν, πως γίνεται:

1. Διαγράψτε την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου με ένα μαύρο μολύβι ματιών σε μορφή kohl ή kajal ή με ένα eyeliner κατάλληλο για το εσωτερικό του ματιού. Επιλέξτε ένα με αδιάβροχη φόρμουλα που διατηρείται περισσότερο. Ανοιγοκλείστε τα βλέφαρα ώστε το μολύβι να μεταφερθεί ελαφρώς και στην εσωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου ή διαφορετικά όσες είσαστε εξοικειωμένες με το μακιγιάζ των ματιών διαγράψτε με το μολύβι ματιών ή το eyeliner και την εσωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου.

2. Πάρτε με ένα φλατ πινέλο eyeliner λίγη μαύρη σκιά ματιών, ταμπονάρετε το πάνω στο χέρι σας ώστε να φύγει η περιττή σκιά και στη συνέχεια πιέστε ελαφρώς την άκρη του πινέλου στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων ακριβώς πάνω στις ρίζες των βλεφαρίδων.

3. Κρατήστε όσο μπορείτε τα μάτια σας ανοιχτά για να σταθεροποιηθεί το περίγραμμα και στην συνέχεια συνεχίστε με την εφαρμογή της μάσκαρα.

Credit: thebeautydepartment.com

Laura Mercier Tightline Cake Eyeliner : Eyeliner σε μορφή cake για το περίγραμμα των ματιών και την εσωτερική γραμμή των βλεφάρων. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα έχει μεγάλη διάρκεια με αποτέλεσμα το μακιγιάζ στα μάτια να παραμένει αναλλοίωτο.

Εφαρμόζεται με το ειδικό πινέλο Flat Eye Liner Brush για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και εύκολη εφαρμογή. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όσες γυναίκες φοράνε φακούς επαφής.

Μολύβι ματιών 'Design du Regard' no13 από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της YSL για πιο "ελαφρύ" αποτέλεσμα.

More for you

 
 

Don't Miss