Φθινόπωρο σημαίνει ανανέωση του δέρματος

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012

Φθινόπωρο σημαίνει ανανέωση του δέρματος

Καθώς το καλοκαίρι έχει φύγει και με την σειρά του ήρθε το φθινόπωρο, οι ανάγκες του δέρματος είναι διαφορετικές. Καιρός να ανανεώσετε την περιποίηση του δέρματος σας και να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Οι βασικές ανάγκες που παρουσιάζει το δέρμα μετά από τις έντονες και ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού είναι η πλούσια ενυδάτωση, αναζωογόνηση καθώς και καλή απολέπιση.

Μειώστε λοιπόν, τις δυσχρωμίες που εμφανίστηκαν από την έκθεση στον ήλιο, ενυδατώστε το δέρμα σας σε βάθος, απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και ενισχύστε το με τα απαραίτητα όπλα όπως είναι οι βιταμίνες:

- Η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, μειώνει την όψη των δυσχρωμιών και των ρυτίδων, χαρίζει έντονη λάμψη στο δέρμα και ομοιόμορφο χρώμα, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προσφέρει απολέπιση καθώς και μειώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση της ακμής.

- Η βιταμίνη Ε έχει πλούσια αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος, το ενυδατώνει, το θρέφει, το προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.

- Η βιταμίνη Α ενισχύει τους ιστούς του δέρματος, διατηρεί την υγρασία του και προλαμβάνει την δημιουργία ρυτίδων.

- Η βιταμίνες του συμπλέγματος Β βελτιώνουν το χρώμα του δέρματος και το προστατεύουν από την εμφάνιση της ακμής.

Dr. Sebagh Vitamin C Powder

Ο Δρ. Sebagh, κατόρθωσε να παρασκευάσει βιταμίνη C σε σκόνη ακολουθώντας μια πρωτοποριακή μέθοδο για την οποία κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η βιταμίνη C σε σκόνη αναμιγνύεται με την ενυδατική κρέμα ή το serum.

Ar457 Elixir Metaserum

Serum για την άμεση ενυδάτωση, αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος με έλαιο argan που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε.

More for you

 
 

Don't Miss