Πώς να πετύχετε τα τέλεια κόκκινα χείλη

Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012

Πώς να πετύχετε τα τέλεια κόκκινα χείλη

Είναι απαιτητικό αλλά αξίζει τον κόπο.

Το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Τα κόκκινα χείλη παραμένουν διαχρονικά, μοιραία και σαγηνευτικά ενώ ταιριάζουν σε όλες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σας. Αναζητήστε αποχρώσεις από το ανοιχτό κερασί, μέχρι το βαθύ μπορτνό και ακολουθήστε τα παρακάτω tips:

1. Ανάλογα με την απόχρωση του κραγιόν, επιλέξτε και ένα μολύβι χειλιών. 2. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι, πολύ προσεχτικά και βάλτε και λίγο στο κέντρο των πάνω και των κάτω χειλιών. Το περίγραμμα θα οριοθετήσει το κραγιόν και δε θα το αφήσει να βγει έξω από την επιφάνεια των χειλιών. 3. Αν το κραγιόν που επιλέξατε είναι πολύ ματ και τα χείλη σας αφυδατωμένα, τότε βάλτε λίγο lip balm για να τα ενυδατώσετε. 4. Τοποθετήστε το κραγιόν, ξεκινώντας από την “καρδιά” των χειλιών, το κεντρικό σημείο και σιγά-σιγά προχωρήστε προς τα έξω. 5. Επειδή το κόκκινο δεν επιτρέπει ατέλειες, περάστε το κραγιόν και με τεντωμένα και με σουφρωτά χείλη για να καλυφτούν όλα τα σημεία. 6. Εάν θέλετε να δώσετε λάμψη (κυρίως για βραδινό μακιγιάζ), προσθέστε λίγο άχρωμο lip gloss.

Extra tips:

1. Στα σαρκώδη χείλη ταιριάζουν περισσότερο οι ματ αποχρώσεις και όχι τα gloss. 2. Μόλις τελειώσετε με το μακιγιάζ ελέγξτε μήπως έχετε μουτζουρώσει τα δόντια σας με κραγιόν. Δυστυχώς έχει συμβεί σε όλες μας.

Καλή επιτυχία!

More for you

 
 

Don't Miss