Πώς να πετύχετε μόνες σας τα μαλλιά της Blake Lively

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πώς να πετύχετε μόνες σας τα μαλλιά της Blake Lively

Αποκτήστε το hairlook της με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

H Blake Lively έχει αφήσει το στίγμα της στις τάσεις της ομορφιάς αφού επανέφερε στο προσκήνιο, τα ξανθά, καλιφορνέζικα, beachy μαλλιά. Η hairstylist του Gossip Girl, Liz Reilly αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τα τέλεια, φυσικά κυματιστά μαλλιά της ηθοποιού, έτσι ώστε να μπορούμε να τα φτιάχνουμε και μόνες μας.

Αρχικά, προμηθευτείτε από την αγορά, ένα hair spray για όγκο και κράτημα. Ενώ είναι τα μαλλιά σας ακόμα νωπά, ψεκάστε στη ρίζα το spray ώστε να αποκτήσετε όγκο, κίνηση αλλά και κράτημα. Ύστερα, πιάστε τα μαλλιά σας και γυρίστε τα γύρω-γύρω ώστε να σχηματιστεί ένας κότσος. Πιάστε τα με ένα κοκαλάκι ή λαστιχάκι και αφήστε τα μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Έπειτα ψεκάστε τα με ένα spray κρατήματος και αφήστε τα ελεύθερα. Γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και ανακατέψτε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα. Έτσι, θα έχετε πετύχει το αποτέλεσμα της Blake χωρίς κόπο και χωρίς να έχετε ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας.

Extra tip: Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Όταν ξυπνήσετε για να πάτε στη δουλειά, αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και σε λίγα λεπτά θα είστε έτοιμη χωρίς να χάσετε χρόνο.

More for you

 
 

Don't Miss